Grand231 Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witam niedawno zakupiłem ten amortyzator-link, a że obecnie posiadam z przodu tarcze XTR CL 180 mm, czyli maksymalną jaką zaleca Manitou do tego modelu chciałbym się was doradzić czy taki rozmiar tarczy nie będzie negatywnie wpływał na amorek, może lepszym pomysłem była by zamiana 180 z przodu na 160 mm?. Wcześniej jeździłem sezon z tarczą 180 mm na Marcoku 33 PRO nie było problemów ale właśnie Manitou jest delikatniejszym amorkiem niż 33'ka. Jakie są wasze opinie odnośnie tego zagadnienia?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Skoro jest napisane, że może być 180 mm to można montować 180. Zawsze projektuje się coś z lekkim zapasem, więc w tym przypadku nic się nie powinno stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.