PiotrekKowalskiSSC2011 Napisano 15 Listopada 2011 Napisano 15 Listopada 2011 Witam was. Chciałem was prosić o fachową wycenę roweru. Jest to związane ze sprzedażą roweru wiec chcę jak najwięcej wyciągnąć. Rower jest w bardzo dobrym stanie, ma 3-4 malutkie obicia troszkę większe od łebka szpilki i może malutkie rysy. Białe ślady i kreski na zdjęciach to kurz, jakieś paprochy itd. Rower nie był katowany gdyż użytkownik używał go jakieś 3-4 godziny po 4 razy w tygodniu przez 3 miesiące. Potem doznał kontuzji i już do jazdy nie wrócił. Od tamtej pory rower się kurzy i zajmuje tylko miejsce a ja nie jestem zainteresowany jazdą na nim. Specyfikacja roweru. Zdjęcia roweru.
Kawior Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Opis się różni tym, że ten jest zrobiony na singla i ma tylko tylni hamulec, reszta się zgadza. W oryginale powinien mieć jeszcze napinacz. Za ten rower w takiej konfiguracji walcz o jakieś 1500zł. Nie sądzę żeby Ci ktoś więcej zaoferował, a jeżeli się taki znajdzie to go po rękach całuj. Ten rower z 2009 w przybliżonej konfiguracji, aczkolwiek z przerzutką tylną i napinaczem kosztuje ok. 3000zł.
jokulus25 Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 a no to przepraszam ale tak tylko popatrzyłem na to ze sie jednak niektóre rzeczy nie zgadzają
Pysiek Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Dobre zdjęcia + dobry opis to weźmiesz jakieś 1500 zł, ale to w sezonie, a nie w zimę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.