Gość sworks Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Witam! Otóż udało mi się zrobić na rowerze 100.000 km w 15 lat. Cóż, rocznie wychodzi lekko ponad 6,5 tys. W porównaniu do zawodowców to znikoma liczba. Jednak jak na amatora uważam, że to dość sporo. Na mojej stronie jakiś czas temu zamieściłem posta odnośnie mojego przebiegu. Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do przeczytania. Po prostu chciałbym się z Wami podzielić moim wynikiem, moimi spostrzeżeniami... Przez ten okres wiele się zmieniło: sprzęt, znajomi itp. Ale pasja nie przeminęła. Link. Z góry dziękuję za sugestie i komentarze. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Noo pogratulować wyniku warto mieć włąsną pasje, swoją droge która sie kroczy. Ja swoich wyników nie zapisuje jakoś specjalnie, licznik mam ale jeżdżę bo lubię a na resztę nie zwracam zbytnio uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy1241 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Gratulacje kolego bardzo dobry wynik . ja przez 3 lata i 7 miesiecy mam 22658km i obecnie jest robione na drugim rowerze Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nigdy nie zwracałem uwagi na dystans, już prędzej patrzę na godziny, więc ja gratuluję nie tych 100tys. km, ale tych 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Gratuluje i podziwiam wytrwałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Magiczna liczba. Gratuluję zdrowia, silnych nóg i ogromnego zapału. Pewnie nie jeden piękny widok miałeś przed sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dzięki! Dodam tyle, że jeżdżę od dziecka...A pomimo tych wielu, wielu km, nie znudziło mi się to...Dodam tyle, że w moim mieście byłem nieskromnie mówiąc pionierem MTB. Z czasem zawiązał się klub, którego jestem prezesem, a klub nadal istnieje. Wraz ze ekipą zorganizowaliśmy ponad 20 wyścigów. Jednakże zapał chyba minął...Chętnie bym działał dalej...Ale niestety nie mam wsparcia ze strony pozostałych klubowiczów, którzy nie chcą się angażować i po prostu odpuściłem, ze względu na to, że zbyt wiele było na mojej głowie. W sezonie 2011 skupiłem się głównie na swoich startach. W przyszłym sezonie stanę się posiadaczem szosówki...Bedzie to kolejny bodziec... Dzięki i pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Gratulacje Życzę kolejnych piętnastek i setek tysięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.