Skocz do zawartości

[piasta tył] 20h - Novatec NT-F292 czy coś innego?

Steve

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, mam nadzieję, że dobrze trafiłem z tym tematem:) Przechodząc do sedna sprawy, poszukuje piasty na tył pod 20 szprych (więc już mi się zacieśnia pole do manewrowania) Plan jest taki, żeby spiąć to z obręczą Campagnolo Vento. Jedynie co znalazłem w miarę sensownego to novatec NT-292 i oczywiście który jest na 20h. Jednak co mi nie odpowiada, to kolor (czerwony) i z tego co się dowiadywałem, to tylko taki jest dostępny pod tą ilość szprych. Zwyczajnie nie pasuje mi to do całości zarysu:) Może ktoś ma jakieś pomysły na piastę (srebrną) a najlepiej jakby ktoś mi powiedział jak się nazywa piasta dedykowana pod te obręcze? --> VeloBase.com - Component: Campagnolo Vento i gdzie by można było taką dostać? Pewnie mowa tu o rynku wtórnym, ale nie robi mi to jakoś różnicy:) Z góry dziękuje za odpowiedź.

• Mod Team
Napisano

Np coś takiego :D Ale cana zwala z nog http://www.facebook.com/notes/BikesScooters604/Order-Now-PowerTap-SLC-Ceramic-20-Hole-Rear-Hub-Shimano/120190284756250 ok 1k ... funtów :P

Mysle ze nie ma sensu biadolić ze ci kolor nie pasuje bo takich piast nie ma. Jak ciożle z czerwonym to setrzyj anode i bedzie srebrna wypoleruj i będzie ok ;)

Ale zawsze jeszcze Stare rometowskie Torpedo miały 20h np z wigry :D i też srebrne :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...