Splr Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Szalom, szukałem wydatnie i nie znalazłem, więc pytam: Przy próbie dodania zdjęcia w garażu moja przeglądarka "zamyśla się" i albo wystrzela mi blank page albo pokazuje błąd 503 (używam Chrome). Tak czy siak, próbowałem dodawać zdjęcia o małym i bardzo małym ciężarze, jednak nic mi nie pomogło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Tylko ty masz ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Splr Napisano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Szanowny Mieciu, ponieważ piszemy a nie rozmawiamy, nie wiem czy pytasz retorycznie-sarkastycznie, czy poważnie. Nie wiem czy inni mają ten problem - mogę dodać, że lecę na Oranżadzie Business Everywhere, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie. Próbowałem tez wrzucac spod IE - niestety wyrzucało mi ten sam błąd. Z poważaniem, Psuwacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 nie wiem co Ci poradzić. Sprawdziłem na sobie i na użytkowniku TEST. Działa prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziu Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 a ja nie mogę dodać nie mogę dodać zdjęcia z telefonu w żaden sposób. Przeglądarki najnowsze i nie dają rady. Zdaje sobie sprawę z tego, że to forum nie jest przystosowane do telefonów ale teraz to niewielka różnica. Ludzie więcej korzystają już chyba z neta na telefonie niż kompie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.