szewczykluk Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 witam z jakich firm mam szukac 160 mm?montaz do piast formuli - srubki;), cena do 100 zł za sztuke dzieki ok podam dwie propozycje accent blade oraz dartmoor nano - ktore polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Resty Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 z tych dwóch bardziej blade, miałem okazje widzieć je w działaniu i nie były złe, ale tez bez rewelacji. Słyszałem wiele narzekań na nano. Ja polecam jak 160mm to Avid G3 SolidSweep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 witam z jakich firm mam szukac 160 mm?montaz do piast formuli - srubki;), cena do 100 zł za sztuke dzieki ok podam dwie propozycje accent blade oraz dartmoor nano - ktore polecacie? Ja polecam, tarcze Clarksa UL. testowałem w tym roku na Trophy i spisały się bez zarzutu. Kupowałem na chainreactioncycles.com ale są u nas o wiele taniej np w 24bike.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomassekk Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ashima, 80 zł, fajny kolor mocowań, lekkie w porównaniu z innymi, z opinii na forum wynika, .że całkiem trwałe. http://allegro.pl/160-mm-tylko-85-gramow-ashima-red-i1989945347.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.