MarcinN Napisano 11 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Ostatnio rozglądałem się po necie za fajnymi ubraniami w postanowieniu, że kupię sobie longsleeve. Lubię kontrastowe kolory, dobre materiały i ciekawy design, a najlepiej jak wszystko będzie jeszcze w miarę tanie. Miałem wielkiego farta, bo w drugim e-sklepie, który przeszukiwałem znalazłem to o co mi chodziło, a nawet więcej. Firma TDP-KRTL produkuje raczej luźne młodzieżowe ubrania, a w takich właśnie gustuje, dokonałem zakupu tego longsleeve'a i zdałem sobie sprawę, że to pierwsze ubranie, z którym mogę się identyfikować pod względem zainteresowań. W planach mam jeszcze zakupy ubrań tej firmy i chciałbym, żebyście się podzelili ze mną swoim zdaniem na temat tych ubrań, a może macie inną ciekawą propozycję cywilnych ubrań dla bikerów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 11 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 To są ubrania w cenie? :eek: Jak mam brać z jakieś nieznanej firmy w takiej cenie to wole pojechać do pierwszego lepszego kompleksu sklepów i pochodzić po sklepach w stylu Big Star itp i mam w takiej samej cenie a przynajmniej nie muszę kupować na odległość. Chyba kupiłeś to tylko ze względu na akcent rowerowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 11 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A mi się ta bluza kompletnie nie podoba, a w dodatku za taką cenę... Tak samo reszta ubrań w tym sklepie i wszystkie ceny, chociaż nic bym nie kupił nawet za 50%. Każdy ma inne gusta, to jest akurat moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 11 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Ja się wcale nie obrażam . Jak na ten rodzaj ubrań to jest całkiem tania, normalnie jest z 10-30zł droższe. Może to ja mam jakieś odchyły . Pozdro czekam na następne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 11 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Witam Fajna promocja tej bluzy z 69zł na 69zł (chyba ze zle patrze). A cena nie jest taka wygórowana, np. LONGSLEEVA z DunCona (pussy z kapturem) kosztuje ---> 125zł. Albo BOP'a Iguana 150zł... Według mnie cena jest atrakcyjna pozdrawiam Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 dolicz jeszcze koszty przesyłkii zobacz ile wtedy to będzie kosztować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ale jak ktos kupuje " longsleeve" zamiast długiego rękawa to taki sklep super sprawa w ciuchlandzie lepsze ubranka znajdziesz chyba że to kryptoreklama MArcinN, bez urazy ale albo jesteś właścicielem tego shopu, albo nie wiesz już na co kase wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 dolicz jeszcze koszty przesyłkii zobacz ile wtedy to będzie kosztować Witam Maksymalnie 8-10zł pzodrawiam Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Brzydkie to Wolałbym dopłacić te 30 - 40zł i kupić sobie windstopper CRAFT'a ale każdy ma inne gusta, więc nie ma co krytykować zakupu MarciN'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Brzydkie to Wolałbym dopłacić te 30 - 40zł i kupić sobie windstopper CRAFT'a ale każdy ma inne gusta, więc nie ma co krytykować zakupu MarciN'a popieram MarcinN nie trafił w nasze gusty pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 popieram MarcinN nie trafił w nasze gusty pozdrawiam W mój trafił , czego dałem wyraz w poprzednich postach, starając się bronić MarcinN'a. Szczególnie ceny tej bluzy pozdro Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 1. Dzięki mbike :wink: . Koszt przesyłki za pobraniem to niecałe 10zł, a przy przedpłacie na konto przesyłka jest za friko. 2. Windstopper chyba słabo nadaje się do noszenia na codzień np. do szkoły, pracy :lol: 3. Można powiedzieć, że to kryptoreklama, bo przecież chwalę ten produkt, ale na pewno nie finansowana . Ja po prostu lubię doceniać dobre (subiektywnie) rzeczy. 4. Dodają fajne nakleji do każej przesyłki, szkoda, że takie duże, bo na rower się nie mieszczą. 5. Papież z team'u DC jest przez nich sponsorowany(to dla tych uległych reklamie ) 6. Co do przeceny z 69zł na 69zł :lol: to chyba im się nie chciał tego zmienić na stronce, bo wcześniej było z 69 na 50zł, ale nie zdążyłem się załapać . Pozdrawiam i chciałbym zauważyć, że wy też możecie zapodać jakiś link do - waszym zdaniem - fajnych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Jak ja bym miał dawac linki to tylko do swojego sklepu pozdrawiam Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Brzydkie to Wolałbym dopłacić te 30 - 40zł i kupić sobie windstopper CRAFT'a ale każdy ma inne gusta, więc nie ma co krytykować zakupu MarciN'a W Polsce kupowanie akurat Craft'a mija się z celem. W porównaniu z tym za ile mozna kupic ubranka tej firmy w skandynawii to sie gdzies ze 2 razy przepłaca. Ale fakt rzeczy fajne i funkcjonalne robi. Co do sklepu proponowanego. Longsleev'a można w przecenie wyrwać nawet po 20-30 zł więc cena wysoka. T-shirt na porządnej bawełnie max 30 zł z własnym dowolnym motywem , a w tym sklepie 49 i to po przecenie itd itd. Jak dla mnie drogo i to bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ja powiem tak, ubieram się głównie w ubraniu dla sk8'ów, raczej nie bardzo luźne i je uważam za w miarę tanie jak na rynek ubrań dla młodzieży. Gdybym miał za każdym razem projektować sobie wzór itd. to bym chyba zwariował, a że lubie ładne grafiki to z jednolitymi t-shirtami nie chodzę. Kolega mi opowiadał niedawno o fajnych modnych spodniach, które były specjalnie poplamione farbą, za takie "spodnie robotnika" trzeba zapłacić 500zł:/. Podejżewam, że firma Tdp nie zdziera hajsu, skoro mówisz, że zwykła bawełniana koszulka kosztuje 30zł, to jestem w stanie dopłacić te 19zł gościom, którzy muszą opłacić pracowników reklamę podatki i nie wiadomo co jeszcze i poza tym mam świadomość, że wspieram Polski rynek . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 heheh polski rynek swoją drogą a dzianiny wietnamczycy dziergają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Max 30 zł z dowolnym swoim wzorem za ok 25 zł jest wielki wybór gotowych. Normalnie mozna jeszcze kilka złotych taniej kupic, a w przecenie nawet po 10-15 zł. Polskiej produkcji kupiona w polskiej firmie, z dobrej grubej bawełny. Marże w branży odzieżowej wynosza zazwyczaj kilkaset procent. Oni z ciebie zdzierają. Koszt wyprodukowania 1 kolorowej koszulki to pewnie max 5-6 zł. W Polsce dobrej jakości - nie mówię o chińskiej bawełnie. Ja nie widzę sensu dopłacania dla durnego wzorku. Może jest jakies ciśnienie ze strony środowiska(kumpli), ale czy nie warto olać ludków pod tym względem. Więcej kasy na rower zostaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 qrcze tak to sie pisze ?? FRIRIDE ?? nie freeride ?? Teraz to takie ql ... wszystko po angielsku.... nawet jak nie jest po angielsku tylko po matolsku - bo to jakis matolek musial te napisy ukladac <rotfl> Podoba mi sie jeszcze na tej stronie model prezentujacy min. podkoszuleczki - byku taki rece tak fajnie ma rozstawione na tych fotkach :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Huhu nie musisz się martwić o to, że wywierana jest na mnie presja społeczna, bo nie jest, gdyby tak było ubierałbym się jak metroseksualista: spodnie z przycierką, damskie buty i obcisłe bluzeczki z jakimiś ćwolskimi napisami, jeszcze gorszymi niż te, bo nic nie znaczącym. Osobiście w Warszawie w życiu nie widziałem koszulki za 30zł <wow> i ze względu na to, że nie ja łoże na swoje ciuchy hajs tylko rodzice(tak samo jak na rower) to nie muszę szukać tanich rzeczy, żeby zaoszczędzić na rower. Pozdrawiam i nadal uważam, że jak na ten rynek to ta firma jest tania :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.