MrOwA Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Witam Na ten sezon postanowiłem ponownie powrócić do jazdy na rowerze. Będzie to głównie jazda po mieście, czasami krótki wypad do lasu. Chciałbym też podpiąć ew. fotelik z dziecikiem. Potrzebuję dosyć prostej sylwetki na rowerze (problemy z kręgosłupem) dlatego wybór tylko z tych kategorii. Zastanawiam się co wybrać czy coś ala mtb comfort, czy może jakiś miejski treking. Do wyboru rowery jak w temacie no może jeszcze jakiś kross transalp. Poproszę o opinie szacownych forumowiczów. Może macie już jakieś doświadczenie z wymienionymi rowerami? Z góry dziękuję.
mklos1 Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Kupiłem dziewczynie Medano Beyond b.03. Dość drogi w stosunku do osprzętu, ale solidnie wykonany. Ja jeżdżę na Trans Alpie. Bardzo dobry stosunek osprzęt/cena. Jazda trekingiem po lesie nie jest łatwa, szczególnie na oponach 1,75 i z dzieckiem w foteliku.Po ubitej ścieżce dasz radę, ale jak się trafi trochę luźnego materiału, to będzie problem. Poszukaj jakiegoś mieszczucha na szerokiej oponie, będzie łatwiej.
Mod Team bikergonia Napisano 13 Listopada 2011 Mod Team Napisano 13 Listopada 2011 Miałam okazję pojeździc jamisem hudson sport sx i bardzo miłe odczucia - komfort i wygoda - a 26" koła pozwolą wjechac spokojnie w teren
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.