Skocz do zawartości

Wyszków (Warszawa i na wschód)

przemasmx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem nowy na forum, mieszkam w Wyszkowie (50 km od W-wy). Poszukuję chętnych do wspólnych wyjazdów rowerowych w okolicach. Jeżdżę rowerem w każdy weekend, czasami także w tygodniu.

Pogoda nie ma większego znaczenia-no może z wyłączeniem deszczu.

W samym Wyszkowie nie mam na razie z kim aktywnie pojeździć.

Szukam osób które tak jak mnie, nosi bez jazdy na rowerze.

Raczej preferuję trasy terenowe – mniej asfaltu.

• 2 miesiące temu...

Hej Przemek,

Możemy któregoś dnia jakąś ustawkę zrobić - ja co prawda bazuję w okolicach podwawskich Marek, ale większość wycieczek zaczynam ze stacji kolejowych między Tłuszczem, a Małkinią. Za Wyszków też zdarza mi się czasem zapuszczać (Pulwy, Dalekie). :)

Mariusz

• 2 miesiące temu...

Witam

Jestem nowy na forum, mieszkam w Wyszkowie (50 km od W-wy). Poszukuję chętnych do wspólnych wyjazdów rowerowych w okolicach. Jeżdżę rowerem w każdy weekend, czasami także w tygodniu.

Pogoda nie ma większego znaczenia-no może z wyłączeniem deszczu.

W samym Wyszkowie nie mam na razie z kim aktywnie pojeździć.

Szukam osób które tak jak mnie, nosi bez jazdy na rowerze.

Raczej preferuję trasy terenowe – mniej asfaltu.

hej tez jestem nowa na forum. Mieszakamy w Wyszkowie. Jeździmy z mężem i dzieckiem weekendowo w trasy po 40-100km na dzień, zależy jaki mamy dzień ;) Nie wiem na ile to jest aktywnie? :D Wyjazdy zwykle terenowe, choć nie stronimy od spokojniejszych tras asfaltowych ze względu na przyczepkę. Teraz wracamy do sezonu, więc poprzestajemy na krótszych odcinkach. Jestesmy, ze tak napisze trekkingowi, lubimy sie zapakowac w sakwy i na spokojnie pojechac zobaczyc to i owo, albo pokrecic po ulubionych miejscach.

Jeśli nie poczujesz się "urodzinniony" mozmy spróbować wspolnego wypadu :)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...