przemasmx Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam Jestem nowy na forum, mieszkam w Wyszkowie (50 km od W-wy). Poszukuję chętnych do wspólnych wyjazdów rowerowych w okolicach. Jeżdżę rowerem w każdy weekend, czasami także w tygodniu. Pogoda nie ma większego znaczenia-no może z wyłączeniem deszczu. W samym Wyszkowie nie mam na razie z kim aktywnie pojeździć. Szukam osób które tak jak mnie, nosi bez jazdy na rowerze. Raczej preferuję trasy terenowe – mniej asfaltu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarazek Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hej Przemek, Możemy któregoś dnia jakąś ustawkę zrobić - ja co prawda bazuję w okolicach podwawskich Marek, ale większość wycieczek zaczynam ze stacji kolejowych między Tłuszczem, a Małkinią. Za Wyszków też zdarza mi się czasem zapuszczać (Pulwy, Dalekie). Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysia Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam Jestem nowy na forum, mieszkam w Wyszkowie (50 km od W-wy). Poszukuję chętnych do wspólnych wyjazdów rowerowych w okolicach. Jeżdżę rowerem w każdy weekend, czasami także w tygodniu. Pogoda nie ma większego znaczenia-no może z wyłączeniem deszczu. W samym Wyszkowie nie mam na razie z kim aktywnie pojeździć. Szukam osób które tak jak mnie, nosi bez jazdy na rowerze. Raczej preferuję trasy terenowe – mniej asfaltu. hej tez jestem nowa na forum. Mieszakamy w Wyszkowie. Jeździmy z mężem i dzieckiem weekendowo w trasy po 40-100km na dzień, zależy jaki mamy dzień Nie wiem na ile to jest aktywnie? Wyjazdy zwykle terenowe, choć nie stronimy od spokojniejszych tras asfaltowych ze względu na przyczepkę. Teraz wracamy do sezonu, więc poprzestajemy na krótszych odcinkach. Jestesmy, ze tak napisze trekkingowi, lubimy sie zapakowac w sakwy i na spokojnie pojechac zobaczyc to i owo, albo pokrecic po ulubionych miejscach. Jeśli nie poczujesz się "urodzinniony" mozmy spróbować wspolnego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Hej. Też jestem z Wyszkowa, ale mieszkam obecnie w Warszawie. Wpadłem na pomysł pojechania rowerem do Wyszkowa w któryś dzień nadchodzącego tygodnia. Poleci ktoś jakąś trasę? Bo ekspresówką nie za bardzo mi się uśmiecha jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.