radicalpl Napisano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Mały off od wczoraj jestem dumnym właścicielem przecudownej ramy Specialized Carbon StumpJumper w moim rozmiarze czyli 17 Jak skończę składać cały rower podzielę się fotkami i ehh po prostu będzie to niesamowita maszyna. Tu link do galerii tego cuda(konkretnie tego cuda). Przy okazji pytanie do znawców speca tęczowe kolory na rurze podsiodłowej to znaczy że ta rama jest w specjalnej edycji World Cup? https://picasaweb.google.com/108528828978338347005/RamaSpecializedSWorksStumpjumperCarbon201017?authuser=0&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 chyba faktycznie jesteś mega zachwycony ramką skoro w niedzielę jeszcze przed 6 nad ranem o nim piszesz Co do pasków podpytaj w klubie speca http://www.forumrowerowe.org/topic/16013-specialized-best-team/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radicalpl Napisano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 doctor też bys nie spał po takiej transakcji;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Mam nadzieję, że w pierwszych miesiącach 2012 będę miał kilka takich nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radicalpl Napisano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Serdecznie Ci tego życzę . Co planujesz jak to nie tajemnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Nie będzie to najlżejszy rower na forum ale będzie bardzo ciekawy Póki nie będę miał części w ręku nie będę się rozpisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ja tez poprosze arkusz na mail: chickenowa@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deF Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Nie wiem czy to aby nie mój Excell zdziczał (co wszak się zdarza), ale na liście nie widzę: amortyzatora przedniego i ew. tylnego, sterów, zacisków, chwytów i pewnie o czymś jeszcze zapomniałem. To tylko u mnie, czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi