Skocz do zawartości

[1200zł] Amortyzator do downhillu i freeride'u 180-200mm skoku

Rurku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam zamiar wymienić amortyzator ze swojego nowego roweru, sprzedać aktualny (Marzocchi 55R 140mm) i przy ewentualnej dopłacie kupić jakiś z 180 czy 200mm skokiem.

Moje pytanie brzmi, za 1200zł, jakiego szukać? Rozglądać się za używkami czy nie ma sensu się w to pakować?

Inna sprawa, dwupółka to dobra sprawa czy niekoniecznie za takie pieniądze? Oczywiście to o wiele bardziej genialny wygląd, ale w kwestii technicznej czy to coś da?

Do tej pory przymierzałem się do dwóch - Marzocchi 66 z 180mm skokiem i 888 z 180-200mm. Czy 888 jest również powietrzny? Czyli czy będę mógł go ustawić sobie pod swoją wagę nie wymieniając sprężyny... Który lepszy będzie?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.