atvrider Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 tak jak w temacie poszukuję rohloffspeedhub do cross country.
miskov17 Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 W polszy raczej nie kupisz, zobacz tu: http://www.starbike.com/php/product_info.php?lang=en&pid=5223
atvrider Napisano 12 Listopada 2011 Autor Napisano 12 Listopada 2011 cena jak na razie pozostaje konkretna, szukam tez ludzi którzy mają ten system by podpytać jak się im to sprawuje.
krzysiekmz Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 W jakiej dyscyplinie chcesz tej piasty/kola uzywac? Cena raczej pozostanie jaka jest. Alternatywa? to shimano alfine. Pozdrawiam.
Mod Team Franio Napisano 13 Listopada 2011 Mod Team Napisano 13 Listopada 2011 W jakiej dyscyplinie chcesz tej piasty/kola uzywac? Autor wątku odpowiedział na to pytanie już w pierwszym poście. tak jak w temacie poszukuję rohloffspeedhub do cross country.
enduroriderPL Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Proponuję uderzyć do producenta - tak jest najszybciej i najlepiej. Dobre ceny są w bike-components.de i OIDP to wysyłają do nas bez problemu. W Polska tutaj coś powinni wiedzieć Na pl.rec.rowery było nieco pisane na ten temat i generalnie opinie są naprawdę dobre. Były przypadki wyrwania kołnierza z piasty, ale to nie jest wina fabryczna tylko odpowiedni talent osoby, która lubi mieć ultra mocno naciągnięte szprychy. Rzuć okiem do googlowego archiwum grup dyskusyjnych i będziesz mógł sobie trochę poczytać
Pasiasty Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Widziałem dwa tygodnie temu tą piastę na giełdzie we Wrocławiu. Wyglądała całkiem nieźle, po manetce było widać, że niedużo jeżdżona. Panowie wycenili ją na 1400 zł ale sądzę, że można by coś utargować. Niestety nie wiem czy nadal ją mają, dopiero w następną niedzielę będę odwiedzał giełdę na Młynie.
krzysiekmz Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 Marotony, wyscigi xc czy poprostu jazda dla przyjemnosci-wycieczki. Bardziej chodzilo mi o te sprawy. Pozdrawiam.
enduroriderPL Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 Powtórzę jeszcze raz: przeszukaj archiwum pl.rec.rowery Kilku sakwiarzy ma tę piastę i mówię o osobach, które objechały kawał ŚWIATA Było też nieco narzekań, ale nie takich które przekreślają tę piastę. Do do używanej to powiem szczerze, że ja bym się bał tym bardziej, że nie za bardzo jest jak sprawdzić te piastę w chwili kupna. Koszt napraw nie gwarancyjnych będzie koszmarny ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.