biseptol Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Prosze o pomoc jestem prawie zielony w damperach.Szukam czegoś do mojej wago 120-130 kg w sezonie takie mam skoki Aktualnie uzywam dt XM180 ale nie jestem z niego zadowolony a klepie go na maxa więc i tak nie mam zapasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Najpierw podaj może jaką masz ramę- bez tej wiedzy możemy wróżyć jedynie z wnętrzności czarnej kury zabitej w noc świętojańską koszernym nożem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilio3 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Dokładnie jak pisze durnykot, jaką masz ramę i do jakiego jeżdżenia ten damper? Tego Dt dobijasz czy co? może to kwestia dopompowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.