Samurai Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 Zapraszam na relację z maratonu rowerowego w Płocku, którego akcja dzieje się na plaży... ... a przynajmniej tak się zaczyna Tak na poważnie to jak na Mazowsze trasa była bardzo ciekawa, wąwozy, podjazdy na miarę niższych partii w górach oraz kilka stromych zjazdów z widokami na jeziora, prawie jak na Kaszubach.
enkoder Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 Świetnie zmontowany film, gratuluję. swoją drogą, to jakiej kamery używasz?
Mod Team michuuu Napisano 12 Listopada 2011 Mod Team Napisano 12 Listopada 2011 Z zazdrością patrzyłem na pogodę, i po co komu ta zima.
Mod Team safian Napisano 12 Listopada 2011 Mod Team Napisano 12 Listopada 2011 swoją drogą, to jakiej kamery używasz? Na 2:37 widać obudowę od GoPro a sądząc po jakości to GoPro HD Aż się chce jechać na PB
Samurai Napisano 12 Listopada 2011 Autor Napisano 12 Listopada 2011 Dokładnie tak... GoPro HD-Hero w wersji HD 1920 nagrywane w 1280
Yoshimitsu9 Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Gratuluję filmiku, takie filmiki położone obok komercji, obok tych wszystkich reklam. Piękne Co do pogody, jeszcze zima nie przyszła a już mam jej dosyć. Pozdrawiam
marcin822 Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Świetny filmik gratuluję pomysłu i wykonania.
TrzecieKolo Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Fajny filmik, pomimo że nie przepadam za klasycznym XC. Wyląduje nawet na moim blogu przy jakiejś aktualizacji filmowej
ikavior Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Witam! Super super, jeszcze raz super. Świetnie ułożona ścieżka dźwiękowa, kapitalny montaż... Widoki i pogoda... ehhhhhhhh! Pozdrawiam, K.
lyndowss Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Od razu cieplej. Chcę taką pogodę! Filmik pozytywny.
palik Napisano 19 Listopada 2011 Napisano 19 Listopada 2011 Świetny filmik! Jak patrzę na tą pogodę i rower który smutnie stoi na stojaku to mnie coś tafia.. W przyszłym sezonie planuję zanabyć podobną kamerę i coś samemu montować. Tu moje pytanie, z jakiego oprogramowania korzystasz? Ile takie zabawy kosztują, co dodatkowo potrzeba.. Mógłbyś w kilku zdaniach opisać mi tą sztukę? Pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 19 Listopada 2011 Mod Team Napisano 19 Listopada 2011 Czyżby montowane przy pomocy Sony Vegas?
ElDiablo Napisano 19 Listopada 2011 Napisano 19 Listopada 2011 Fajnie to wyszło! Ehhh, jak by się polatało w takich miejscach i w taką pogodę. Tym samym lecę pokręcić korbą.....
Rocky Napisano 19 Listopada 2011 Napisano 19 Listopada 2011 Chciałbym dołączyć się do pytania palika... Świetny filmik! Jak patrzę na tą pogodę i rower który smutnie stoi na stojaku to mnie coś tafia.. W przyszłym sezonie planuję zanabyć podobną kamerę i coś samemu montować. Tu moje pytanie, z jakiego oprogramowania korzystasz? Ile takie zabawy kosztują, co dodatkowo potrzeba.. Mógłbyś w kilku zdaniach opisać mi tą sztukę? Pozdrawiam
grindz0ne Napisano 20 Listopada 2011 Napisano 20 Listopada 2011 Spoko się ogląda...Bajeczna trasa na tym maratonie. Niezbyt widać podjazdy tylko wszystko leci z górki
TrzecieKolo Napisano 20 Listopada 2011 Napisano 20 Listopada 2011 Do filmów montowania - Adobe Premiere, Sony Vegas lub Pinacle Studio. Ceny są różne w zależności od wersji. Przed kupnem warto zainstlować sobie Triala, zazwyczaj działa przez miesiąc i ma wszystkie funkcje pełnej wersji. Do efektów - można jeszcze używać Adobe AfterEffects. Tak naprawdę można też dobry film zrobić w darmowym Windows Movie Maker, który jest w Windowsach. Najważniejszy jest pomysł i wyobraźnia, tego nie zastąpi najdroższy sprzęt i program
P3NNY Napisano 20 Listopada 2011 Napisano 20 Listopada 2011 Inne Twoje fiilmy oglądam- genialne są; pomysł realizacja. Kreatywny z Ciebie koleżka. Tak dalej.
rafaldrift Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 filmik dobrej jakosci , az milo popatrzec trasa tez zacna
Kusch Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Dobra, a teraz powiedz ile zapłaciłeś tej mewie, żeby tak w czasie odleciała na początku filmiku? Genialne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.