Skocz do zawartości

[Film] - Poland Bike Marathon Płock 2011

Samurai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapraszam na relację z maratonu rowerowego w Płocku, którego akcja dzieje się na plaży...

... a przynajmniej tak się zaczyna :)

Tak na poważnie to jak na Mazowsze trasa była bardzo ciekawa, wąwozy, podjazdy na miarę niższych partii w górach oraz kilka stromych zjazdów z widokami na jeziora, prawie jak na Kaszubach.

Napisano

Witam!

Super super, jeszcze raz super. Świetnie ułożona ścieżka dźwiękowa, kapitalny montaż... Widoki i pogoda... ehhhhhhhh!

Pozdrawiam,

K.

Napisano

Świetny filmik! Jak patrzę na tą pogodę i rower który smutnie stoi na stojaku to mnie coś tafia.. ;)

W przyszłym sezonie planuję zanabyć podobną kamerę i coś samemu montować.

Tu moje pytanie, z jakiego oprogramowania korzystasz? Ile takie zabawy kosztują, co dodatkowo potrzeba.. Mógłbyś w kilku zdaniach opisać mi tą sztukę?

Pozdrawiam

Napisano

Chciałbym dołączyć się do pytania palika...

Świetny filmik! Jak patrzę na tą pogodę i rower który smutnie stoi na stojaku to mnie coś tafia.. ;)

W przyszłym sezonie planuję zanabyć podobną kamerę i coś samemu montować.

Tu moje pytanie, z jakiego oprogramowania korzystasz? Ile takie zabawy kosztują, co dodatkowo potrzeba.. Mógłbyś w kilku zdaniach opisać mi tą sztukę?

Pozdrawiam

Napisano

Do filmów montowania - Adobe Premiere, Sony Vegas lub Pinacle Studio. Ceny są różne w zależności od wersji. Przed kupnem warto zainstlować sobie Triala, zazwyczaj działa przez miesiąc i ma wszystkie funkcje pełnej wersji.

Do efektów - można jeszcze używać Adobe AfterEffects.

Tak naprawdę można też dobry film zrobić w darmowym Windows Movie Maker, który jest w Windowsach. Najważniejszy jest pomysł i wyobraźnia, tego nie zastąpi najdroższy sprzęt i program :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...