Skocz do zawartości

[komplet CUBE] Gdzie kupię komplet tej firmy ?

PabloSki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Orientuje się może ktoś gdzie mogę kupić odzież firmy CUBE ? W ski team'ie mają ceny z kosmosu więc może jest jeszcze ktoś inny zajmujący się przedstawicielstwem tej firmy w Polsce ? Może ktoś z Was jeździ na zakupy do niemiec i jest w stanie mi coś takiego przywieźć ?

Pozdrawiam :)

Napisano

Wiem, patrzyłem na allegor :) Ale 160 zł za koszulkę ? chyba trochę dużo. Chyba jednak zdecyduje się na odzież firmy quest ze sklepu Włoszczowskiej :) Taniej i podobno odzież naprawdę dobrej jakości.

Napisano

Nie miałem okazji trzymać w ręce koszulki CUBE. Do tej pory śmigałem w ciuchach z 4f z 2009 roku i były super. Ostatnio patrzyłem na 4f i niestety materiał wydawał mi się taki plastikowy i zrezygnowałem z tej firmy. Zmieniłem rowr na Cube i chciałem pare ciuchów z tej firmy niestety nigdzie nie moge tego znaleźć :( Może jestecie w stanie mi polecić coś naprawdę dobrego ?

Napisano

Nie rozumiem dlaczego na stronie Skiteamu pokazana jest oferta odzieży narciarskiej, snowboardowej a nie ma odzieży rowerowej. Kiedyś nawet pisałem do nich meila w tej sprawie ale nikt nie odpisał. Pokazane były tylko rękawiczki Cuba , Meridy i Speca.

Napisano

Nie rozumiem dlaczego na stronie Skiteamu pokazana jest oferta odzieży narciarskiej, snowboardowej a nie ma odzieży rowerowej. Kiedyś nawet pisałem do nich meila w tej sprawie ale nikt nie odpisał. Pokazane były tylko rękawiczki Cuba , Meridy i Speca.

Dlatego, że Skiteam jest "dwusezonowy". Na wiosnę sprząta narty i inne zimowe sprawy. To samo robi z rzeczami rowerowymi późną jesienią, żeby sprzedawać rzeczy do sportów zimowych.

Dziś byłem w Ursusie (Wawa), w outlecie FACTORY. Totalnie zamiecione po rowerach i odzieży "na siodełko".

Sam w tym roku dołączyłem do RODZINY CUBE'a i tak samo, jak Wy jestem rozczarowany kosmicznymi cenami odzieży Cube'a w Skiteamie. Z końcem lata pojawiły się gdzieniegdzie przeceny, ale rzeczy ( w tym koszulki z ponad 300pln na ok. 180pln chyba) mocno przebrane i brak rozmiarów na mnie. Udało mi się (w sensie ograniczonych możliwości portfelowych) jedynie kupić rękawki Cube'a. Ubierane do koszulek "imitują" koszulki Cube'a z długimi rękawami :icon_lol:

Jeśli macie coś z odzieży Cube'a to piszcie o rozmiarówce. Te M, L XL bez podania cm niewiele mówi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...