PabloSki Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 Cześć, Orientuje się może ktoś gdzie mogę kupić odzież firmy CUBE ? W ski team'ie mają ceny z kosmosu więc może jest jeszcze ktoś inny zajmujący się przedstawicielstwem tej firmy w Polsce ? Może ktoś z Was jeździ na zakupy do niemiec i jest w stanie mi coś takiego przywieźć ? Pozdrawiam
ACextreme Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 SkiTeam ma chyba wyłączność u nas. Niestety za granicą raczej nie będzie taniej, chyba że wyprzedaż się gdzieś trafi.
karbeti Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 Na Allegro, ale są tylko koszulki, rękawiczki i skarpetki: http://allegro.pl/li...&category=16417 Nic poza tym.
PabloSki Napisano 12 Listopada 2011 Autor Napisano 12 Listopada 2011 Wiem, patrzyłem na allegor Ale 160 zł za koszulkę ? chyba trochę dużo. Chyba jednak zdecyduje się na odzież firmy quest ze sklepu Włoszczowskiej Taniej i podobno odzież naprawdę dobrej jakości.
ACextreme Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 Hmmm.... widzę, że nie masz określonych dokładnie kryteriów jakościowo-cenowych
PabloSki Napisano 12 Listopada 2011 Autor Napisano 12 Listopada 2011 Nie miałem okazji trzymać w ręce koszulki CUBE. Do tej pory śmigałem w ciuchach z 4f z 2009 roku i były super. Ostatnio patrzyłem na 4f i niestety materiał wydawał mi się taki plastikowy i zrezygnowałem z tej firmy. Zmieniłem rowr na Cube i chciałem pare ciuchów z tej firmy niestety nigdzie nie moge tego znaleźć Może jestecie w stanie mi polecić coś naprawdę dobrego ?
kadm Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/63915-odzie-odzie-cube/ czyli niestety tylko ski team lub ebay. Może spróbuj jednak ebay szwabski?
karbeti Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Nie rozumiem dlaczego na stronie Skiteamu pokazana jest oferta odzieży narciarskiej, snowboardowej a nie ma odzieży rowerowej. Kiedyś nawet pisałem do nich meila w tej sprawie ale nikt nie odpisał. Pokazane były tylko rękawiczki Cuba , Meridy i Speca.
RacingRaf Napisano 20 Listopada 2011 Napisano 20 Listopada 2011 Nie rozumiem dlaczego na stronie Skiteamu pokazana jest oferta odzieży narciarskiej, snowboardowej a nie ma odzieży rowerowej. Kiedyś nawet pisałem do nich meila w tej sprawie ale nikt nie odpisał. Pokazane były tylko rękawiczki Cuba , Meridy i Speca. Dlatego, że Skiteam jest "dwusezonowy". Na wiosnę sprząta narty i inne zimowe sprawy. To samo robi z rzeczami rowerowymi późną jesienią, żeby sprzedawać rzeczy do sportów zimowych. Dziś byłem w Ursusie (Wawa), w outlecie FACTORY. Totalnie zamiecione po rowerach i odzieży "na siodełko". Sam w tym roku dołączyłem do RODZINY CUBE'a i tak samo, jak Wy jestem rozczarowany kosmicznymi cenami odzieży Cube'a w Skiteamie. Z końcem lata pojawiły się gdzieniegdzie przeceny, ale rzeczy ( w tym koszulki z ponad 300pln na ok. 180pln chyba) mocno przebrane i brak rozmiarów na mnie. Udało mi się (w sensie ograniczonych możliwości portfelowych) jedynie kupić rękawki Cube'a. Ubierane do koszulek "imitują" koszulki Cube'a z długimi rękawami Jeśli macie coś z odzieży Cube'a to piszcie o rozmiarówce. Te M, L XL bez podania cm niewiele mówi.
karbeti Napisano 20 Listopada 2011 Napisano 20 Listopada 2011 Skiteam jest dwusezonowy ale nawet w lato na ich stronie nie znalazłem oferty odzieży rowerowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.