lukas85 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja posiadam m087 i nie narzekam. Buty trochę ciężkawe, ale bardzo wygodne (mam szeroką stopę), łatwe w regulacji, no i stosunkowo tanie, bo za inne podobnej klasy (buty z klamrą) trzeba wybulić 400-500 zł, a ja dałem 269 zł w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Jakie buty+pedały polecacie dla osoby, która nigdy w nich nie jeździła? czym się sugerować przy wyborze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 polecam przeczytać te tematy: [sPD] jakie pedały i buty? [buty] Zakup pierwszych SPD - proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizi Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam! Podpinam się pod temat. Mianowicie noszę sie z zamiarem kupna pedałów PD M324 i chciałbym się zorientować jakie buty byłyby najlepsze dla mnie. Muszę dodać że jednostronnie wpinane pedały są mi potrzebne, bo oprócz jazdy turystycznej i do pracy, bardzo często wożę córkę w foteliku i wolałbym się wtedy nie wpinać w spd z wiadomych względów:)Biorę pod uwagę buty turystyczne np.Shimano MT42, lub jakieś na rzepy np.Shimano SH-M077.Chciałbym się jeszcze dowiedzieć, czy w którymś z tych rodzajów butów można jezdzić nie wpinająć się (na drugiej stronie pedałów), czy lepiej ubierać buty "cywilne" . Dodam, że wcześniej nie jezdziłem nigdy w spd. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.