netta1987 Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 witam myślę nad nowym rowerem i znalazłem rower z tematu w świetnej cenie pytanie jak nadaje się do maratonów i wycieczek jednodniowych. może ktoś zna jego wagę lub jego ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Rower powinien ważyć nieco ponad 11 kg. Tu masz test modelu z 2010: Trek Top Fuel 9 Review - BikeRadar i podsumowanie: For skilled, time-hardened riders willing to put in the effort to show it who’s boss, Trek's aluminium race whippet is capable of stunning cross-country speed – a purist racer’s racer. But a laid-back all-rounder the Top Fuel 9 most certainly isn’t, so for trail use there are better options out there. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a jak sam oceniasz zawieszenie?? masz jakieś porównanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 9 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Na top fuelu nie jeździłem. Ja mam fuela ex, i choć to ten sam system zawieszenia, to są to dwa różne rowery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.