Skocz do zawartości
  • 0

Unibike Evolution

Gość Salet

Pytanie

Witam, stoję przed kupnem roweru. Jestem praktycznie zdecydowany na Unibike'a Evo, jeśli tylko fundusze się w najbliższym czasie nie zmienią. Mam tylko kilka pytań.

Przede wszystkim - czy ceny będą jeszcze niższe późną zimą, np. po świętach? Sugerowana cena na stronie oficjalnej to 1800zł i taka też widnieje we wszystkich sklepach internetowych, a słyszałem że po sezonie jest taniej.

Czy warto czekać na modele z 2012 rocznika, czy może im nowsze tym gorszy osprzęt?

Jak to jest z gwarancją przy sprzedaży wysyłkowej? Na stronie Unibike wyczytałem, że aby gwarancja była ważna rower musi przejść przegląd zerowy, a ten darmowy jest tylko przy kupnie w sklepie stacjonarnym dystrybutora. W innym przypadku to 15% ceny roweru (270zł :o). Czy gwarancja obejmuje regulację przerzutek i hamulców co jakiś czas?

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się składa że właśnie tam go kupiłem kilka dni temu gdy zobaczyłem, że w końcu jest przeceniony :)

Wyczytałem też, że rower jest objęty 2 letnią gwarancją ze sklepu niezależnie od zapisów producenta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...