Skocz do zawartości

[Głosowanie] Czy brać rowerowa wspomoże pobratymca? Potrzebne wasze głosy!

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Jako zapalony turysta rowerowy ( mam juz 8 dużych wypraw za sobą) postanowiłem w zeszłym roku żeby dokumentować jedną z wypraw rowerowych w formie filmików. Tak powstał kilkuminutowy klip o mojej podróży dookoła Islandii. Niedawno dostałem spamowego maila który o dziwo mnie zainteresował i ....postanowiłem wziąć udział w konkursie na najlepszy klip turystyczny na portalu podróżnik.tv. Liczą sie wasze głosy - musicie wejśc pod niżej wskazany link i tam kliknąć "lubie to". Oczywiście żeby to skutecznie zrobić trzeba mieć konto na "twarzoksiążce" aczkolwiek kto go nie ma? :) Tak wiec ja walcze o IPada i licze bardzo na Waszą pomoc!!!

Za każdy głoś odmówię koronkę dziekczynną i poproszę o wytrzymałe szprychy, niezrywalne łańcuchy i nieprzebijalne dętki dla każdego!!

A oto jest link:

Podroznik.tv

Z góry dzieki za każdą pomoc!

Bartek vel Islandczyk

PS. Jak kogoś zainteresuje filmik to zapraszam do galerii na islandia.oz.pl :)

... Liczą sie wasze głosy - musicie wejśc pod niżej wskazany link i tam kliknąć "lubie to". Oczywiście żeby to skutecznie zrobić trzeba mieć konto na "twarzoksiążce" aczkolwiek kto go nie ma? :) ...

Ja nie mam i miał nie będę, tak więc mimo szczerych chęci, nie dam rady.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...