islandczyk Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej, Jako zapalony turysta rowerowy ( mam juz 8 dużych wypraw za sobą) postanowiłem w zeszłym roku żeby dokumentować jedną z wypraw rowerowych w formie filmików. Tak powstał kilkuminutowy klip o mojej podróży dookoła Islandii. Niedawno dostałem spamowego maila który o dziwo mnie zainteresował i ....postanowiłem wziąć udział w konkursie na najlepszy klip turystyczny na portalu podróżnik.tv. Liczą sie wasze głosy - musicie wejśc pod niżej wskazany link i tam kliknąć "lubie to". Oczywiście żeby to skutecznie zrobić trzeba mieć konto na "twarzoksiążce" aczkolwiek kto go nie ma? Tak wiec ja walcze o IPada i licze bardzo na Waszą pomoc!!! Za każdy głoś odmówię koronkę dziekczynną i poproszę o wytrzymałe szprychy, niezrywalne łańcuchy i nieprzebijalne dętki dla każdego!! A oto jest link: Podroznik.tv Z góry dzieki za każdą pomoc! Bartek vel Islandczyk PS. Jak kogoś zainteresuje filmik to zapraszam do galerii na islandia.oz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 masz klik 101 za to,że się tyle napedałowałeś jeśli chodzi o koronke to trzymam za słowo przyda się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ... Liczą sie wasze głosy - musicie wejśc pod niżej wskazany link i tam kliknąć "lubie to". Oczywiście żeby to skutecznie zrobić trzeba mieć konto na "twarzoksiążce" aczkolwiek kto go nie ma? ... Ja nie mam i miał nie będę, tak więc mimo szczerych chęci, nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kurczę, ja też nie mam. Przeor, chyba zaliczamy się do tych gorszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Bym kliknął, ale link nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Już masz 120 lajków ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 U mnie się wyświetla: Podana strona nie istnieje. Prosimy o kontakt w sprawie występjącego błędu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To zakładka Kategoria-Islandia i tam jest tylko 1 filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadm Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Tak, mi tez się nie wyświetlało, ale odświeżyłem stronę, i głos poleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
islandczyk Napisano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dziękuję wszystkim za głosowanie. Film zajął 3 miejsce i przeszedł do finałowej dziesiątki filmów spośród których jury konkursu wyłoni zwycięzcę za kilka dni. Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.