Sturmovik76 Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 Witam, Jak w temacie potrzebuję roweru dla mojej mamy (ponad 50 lat). Będzie używany raczej na utwardzonym podłożu czasem także lekki teren. Wycieczki nie będą długie maksymalnie do 3 godzin. Nie będzie za dużo jeździł. Dane osobowe:) wzrost 167 cm waga 71 kg Wymagania: Niska rama (koniecznie) lekki amortyzacja na widelcu Cena w okolicach do 1500 jeśli więcej to możliwe ale dobrze uzasadnione. Moją uwagę zwróciły: Author Quanta 2010 Rower Author Integra 2011 Rower Kross Nomia +3 Comfort Proszę o Wasze opinie i propozycje. Zbaczam iż nie jestem na bieżąco w temacie, mojego Gianta kupił mi znajomy ale nie mam z nim kontaktu. Najchętniej z możliwością przymierzenia w Warszawie okolice Bródna gdzie mieszka moja mama, ale jeśli cena OK to wiadomo... Pozdrawiam.
Mod Team safian Napisano 7 Listopada 2011 Mod Team Napisano 7 Listopada 2011 Polecam używanie wyszukiwarki, ponieważ niejeden taki temat już był.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.