YgreK Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Cześć. Mam pytanie, czy ktoś z okolic Poznania mógłby mi pożyczyć na kilka dni Biblię Treningu Kolarza Górskiego? Chciałbym przeczytać dosłownie kilka tematów. Mam ją na komputerze w .pdf, ale nie lubię czytać z monitora, a do druku za słaba jakość. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Czy w Poznaniu nie ma bibliotek? Czyzby jednak bylo ziarnko prawdy w stereotypie skapego poznaniaka i czyzby Panie bibliotekarki oszczedzaly na takich zacnych pozycjach? Krakow pod tym wzgledem jest duzo bardziej wypasiony, bo posiada biblioteki z ksiazkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 szczerze? nie wiem z jakiego źródła masz wersje komputerową ale mi wydrukowało ok. w bibliotece raczynskich poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.