ingaas Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 cześć, Posiadam okulary Arctica S-70 z wymiennymi filtrami. Parę dni temu odłamało mi się mocowanie jednego z nich. Czy ktokolwiek orientuje się, czy jest możliwość dokupienia w tej firmie samego filtra?
andi333 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Wątpię chciałem dokupić same szkła i lipa .
ingaas Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 Kilka dni temu wysłałem @ do przedstawicieli Arctiki. Póki co bez odzewu.
lukee Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 cześć, Posiadam okulary Arctica S-70 z wymiennymi filtrami. Parę dni temu odłamało mi się mocowanie jednego z nich. Czy ktokolwiek orientuje się, czy jest możliwość dokupienia w tej firmie samego filtra? Również kiedyś próbowałem dokupić szkła i nie ma takiej możliwosci
ingaas Napisano 8 Listopada 2011 Autor Napisano 8 Listopada 2011 Trzeba będzie kupić jeszcze raz całe. One maja ramkę pod szkła korekcyjne, wiec będę je mógł nadal używać. Póki co filtr trzyma się jeszcze jako tako na jednym zaczepie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.