RAIDERtrakuPL Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 CZEŚĆ CHCIAŁBYM SIĘ WAS SPYTAĆ CZY RAMA DARTMOOR HORNET 14' 2011 I AMORTYZATOR MARZOCCI JUNIOR T 170MM BĘDĄ DOBRE DO FREERIDU? INTERESUJE MNIE TYLKO TO CZY TE DWIE CZĘŚCI BĘDĄ DOBRE DO FREERIDU BO NA RESZTĘ MOGĘ WYŁOŻYĆ WIĘCEJ KASY. JESZCZE JEDNO CZY LEPIEJ KUPIĆ NS CORE 2 2011. NIE KATUJE SPRZĘTU
adii22 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Nie katujesz czy chcesz FR uprawiać? Po wuja piszesz z capsem? Ile masz funduszy?
Piksel Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Dartmoor synonimem wytrzymałości nie jest na pewno, ale skoro uprawiasz fr nie katując sprzętu, to nawet makrokesz by ci wystarczył. Najpierw radzę się zastanowić nad stylem jazdy, a dopiero potem szukać porad dotyczących sprzętu.
kalin20 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 NS Surge, tyle w tym temacie Ew LF Dragstar
Bombell Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Hornet to też bardzo dobra rama, tyle, że z dwupółką bym jej nie widział. A za cenę Juniora można już za fajną jednopółką popatrzeć. Tym bardziej zimą gdy ceny niskie.
enussss Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 jeśli mozna to ja sie doczepie, zbey nwoego tematu nie tworzyc:) otoz skonczylem z xc i chyba przepne sie na freeride, potrzebuje ramy i amortyzatora, budzet skromny bo do xc wlozylem sporo kasy a teraz mi jzu troche szkoda, 900 zł na rame i amora, moze byc uzywany, dorwe cos w tej cenie? jeszcze pytanie, mam fajne mocne kolko ktore wytrzyma skoki itd, i fajne hamulce vki do tego, tylko nie wiem jak sie vki spisza w freeride? probowal ktos cos takiego? mam 177 cm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.