stach34 Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam, po ostaniach zmianach na forum, wyłączyła mi się taka fajna funkcja: obserwowane tematy. Na stronie głównej po prawej miałem rubryki : ostatnio dodane, obserwowane tematy, rowery w garażu, itd. Teraz znikła ta druga funkcja. Nie mogę jej nigdzie znaleźć w moim profilu. Jak ją uruchomić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 6 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 TRZECI RAZ: SPRAWDŹ OPCJĘ POWIADOMIEŃ W SWOIM PROFILU. USTAW I PO PROBLEMIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamację lub ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.