ElDiablo Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 Informuję wszem i wobec brać rowerową że w wspomnianym Outlecie (na stoisku 4F) są jeszcze do kupienia kurtki rowerowe soft shell ( z systemem aquatechpro+). Zanim o tym poinformowałem wypróbowałem (przed chwilą wróciłem z 17 km szybkiego kursiku). Dla mnie amatora po prostu rewelacja. W temp. bieżącej (ok7*C) miałem pod spodem tylko koszulkę rowerową z Lidla (letnią). Jestem bardzo zadowolony! Jest co prawda cała czarna, bez tylnej kieszeni, ale za to długa ze stójką pod szyję i zakrytym rzecz jasna suwakiem. I teraz ważne info. W ten weekend są urodziny wspomnianego sklepu, więc i promocja. Kurtkę kupiłem za UWAGA 118 zł!!!!!!! Wcześniej ją oglądałem kosztowała 198! POLECAM!
ElDiablo Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 Hmm może stricte faktycznie nie. kurtka wieloprzeznaczeniowa outdorowa - o ta http://4fsklep.pl/t4...y,63,24420.html już 3 kolegów kupiło. Jest już niewielki wybór. Dzisiaj przetestowana zdrowo. 73 km. Dla mnie lepszej nie trzeba!
karbeti Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Wszystko się zgadza i to dobrze że tobie odpowiada. Typowe rowerowe kurtki są inaczej szyte - uszyta do pozycji siedzącego na rowerze, dłuższe plecy, krótki przód, kieszenie na plecach, odpowiedni materiał (wpraktyce bywa to różnie) itd.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.