Biker_Maras Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Witam wszystkich! Znalazłem w internecie ofertę zgrupowania rowerowego na południu Hiszpanii, organizowaną przez trenera z woj. Śląskiego. Może to być dobra alternatywa jeżeli chodzi o przygotowanie do sezonu 2012. Co o tym sądzicie? Warto? Miał już ktoś doświadczenia z podobnymi obozami ? Co sądzicie o cenie ? Zapraszamy na 14 dniowe zgrupowanie w Alicante - historycznym mieście portowym w południowo-wschodniej Hiszpanii. Nasz obóz prowadzony pod okiem trenera będzie doskonałą możliwością do poprawienia swoich cech motorycznych, pogłębienia tajników odpowiedniej diety, jak również poprawnej suplementacji. Nasz obóz to wręcz idealne przygotowanie do nadchodzącego sezonu 2012! Informacje pochodzą z tej strony: http://www.cyclotren...e-alicante-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 uwazam, ze jesli ktos nie lapie sie do pierwszej 30 open w zawodach ogolnopolskich na dyst mega/giga, to jest to gruby przerost formy, a znowu wiekszosc zawodnikow na takim poziomie nie ma potrzeby korzystac z tego typu ofert...fajny pomysl na ferie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megan23 Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ja się tam na 99% prawdopodobnie wybieram nie wiem jak ty- znam organizatora, znam osoby jadące dla których to już drugi taki wyjazd (w tamtym roku też) i wiem jakie wyniki osiągały po tym zgrupowaniu i ile musiałem się napocić, żeby je dogonić . Cena myślę, że całkiem niezła biorąc pod uwagę warunki, przelot samolotem i przede wszystkim opiekę trenerską. Jeśli masz ambitne plany to prawdopodobnie do zobaczenia na hiszpańskiej szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.