Skocz do zawartości

[rower] Kross A8 2012 czy Orbea H50

claas86

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A jak wygląda gwarancja z Orbeą ? Ładnie napisane "dożywotnia gwarancja na ramę" itp. Trzeba zarejestrować ramę na ich stronie, ale w razie czego, to polski przedstawiciel mi da ramę, czy będę musiał wysyłać do hiszpani ? :] Kona może i ma potencjał, ale jest faktycznie brzydka :P Chociaż Kross też taki niewyrazisty jakiś ;)

Napisano

No bez przesady, A9 nie taki zły, przynajmniej mi z tego rocznika podoba się najbardziej;) Dożywotnia gwarancja na ramę fakt fajnie brzmi, ale rama jest chyba elementem który niszczy się najwolniej, nie mniej lepiej mieć niż niemieć;).

Napisano

Patrzyłem na krossa a9 2012, rzeczywiście ładny, cena w zasięgu, ale on jest rowerem typowo pod rozbudowę. Rama z carbonu, ona kosztuje tam najwięcej, a osprzęt średniej klasy. A ja pewnie nie będę się bawić w rozbudowę i to sporą, bo trochę rzeczy trzeba by w nim pozmieniać ;D

A8 2012 również jest ładny, osprzętem jednak nie ma się co równać z a9 2011 ;p Aczkolwiek biorę go pod uwagę.

Swoją drogą, szkoda, że nie podali wagi A8 2012 na stronie krossa. A może ktoś coś wie na ten temat ?

Napisano

Popatrz na to zdjęcie i powiedz, że ten rower nie jest śliczny ;)http://www.orbea.com/int-en/bicis/modelos/alma_h50/#presentacion (osprzęt na 2012). Jakbym dostał rozmiar L 2011(osprzęt shimano) to brałbym bez zastanowienia, jednak nigdzie nie mogę znaleźć L :/

No bez przesady, A9 nie taki zły, przynajmniej mi z tego rocznika podoba się najbardziej;) Dożywotnia gwarancja na ramę fakt fajnie brzmi, ale rama jest chyba elementem który niszczy się najwolniej, nie mniej lepiej mieć niż niemieć ;).

Ale mówiłem o a9 2011.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...