solo83 Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Witam Jak w tytule moje pytanie to gdzie można dostać star ratchet do piasty st 240 s? Przeszukałem co mogłem i nie udało mi się znaleźć info. Oczywiście chodzi o Polskę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 18t ja posiadam (ze 2 razy sie na nim przejechałem) jeśli chesz kupic to pisz na pw jeśli chodzi ci o 36t to w tym roku kupiłem z allegro z reszta jak pamietam to był jedyny ewentualnie co do 36t mogę dowiedzieć sie u dystrybutora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ile dałeś za 36? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 REGULAMIN 2I sporo ale nie chciało mi sie czekać na oficjalną drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 170zl w meridzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.