ElDiablo Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Haa, też już pomykałem.. tamtędy bliżej mi do Bielańskiego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 I ja również go wypróbowałem . Pusto , cisza i spokój , od czasu do czasu sobie samochód przejedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio96 Napisano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Temat chyba już umarł, ale dla porządku napiszę, że na Moście Północnym otwarta już jest ścieżka rowerowa tuż obok torów tramwajowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Wiemy bylo pisane w innym temacie, ze oznakowanie poziome jest zle namalowane Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.