Krystian13122 Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 Mam taki problem że co 2-3 sekundy w piaście mi co strzela. Miesiąc temu może nie potrzebnie ale rozkręciłem piastę(niepolecane) ale wszystko na miejscu zakręciłem i problem nie znikł. Nie wiem, ale czy ten problem może być od skoków na rowerze i jeździe na jednym kółku, po prostu przy dużym naściku przy upadku? Jakby nie było miałem 2 wypadki na tym rowerze:) Doradźcie co mam zrobić.?
mklos1 Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 Jesteś pewien, że to przednia piasta? Ja proponuję rozkręcić ponownie, wyczyścić, przejrzeć, nasmarować i zobaczyć co się będzie działo. Ja miałem problem ze strzelaniem w suporcie. Byłem 100% pewien że to suport, a to jednak pedały strzelały, mimo że w dłoni kręciły się płynnie (problem występował pod obciążeniem).
Mod Team Puklus Napisano 5 Listopada 2011 Mod Team Napisano 5 Listopada 2011 Zdarzyć sie mogło tak, ze jezeli masz kulki, jedna z kulek z tajniaka jak kulka nindża uciekła w korpus piasty i toczy walkę z osią. Sam tak miałem ze nie zauwazyłem jak mi jedna z kulek wpadła w korpus. co prawda nie zauważyłem żeby coś tam sie działo, jakies odgłosy czy coś ale przy następnej wizycie serwisowej okazało sie ze oś jest nieźle pogryziona prawie ze stoczona miejscami. Polecał bym naj najszybsze rozebranie piasty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.