PoleK Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Nie ma ktos w poblizu pompki, albo wie gdzie maja cos taniego, bo w GO sporcie nie zaplace 80zl za jakis syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Na sprzedaż czy do pożyczenia na chwileczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Na sprzedaż czy do pożyczenia na chwileczkę? do pozyczenia, bo okoliczne sklepy mnie dobijaja RLY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 jaką pompkę masz na myśli ?? do amortyzatora czy do kół ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 jaką pompkę masz na myśli ?? do amortyzatora czy do kół ?? miałem, do kół, ale już kupiłem Beto podstawową jakąś. a do amorka bede potrzebowal jak przyjdzie Epicon, ale juz zalatwiona, dzieki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.