kosa23 Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 W temacie powiadomień nie ma już tytułu tematu Forum, którego powiadomienie dotyczy - wszystkie powiadomienia mają ten sam tytuł tematu: "- informacja o nowej odpowiedzi", BARDZO utrudnia to przeglądanie powiadomień. Dodatkowo, w powiadomieniach zamiast polskich znaków są komunikaty typu "ę", co sprawia, że są one nieczytelne.
Root Admin Mieciu Napisano 4 Listopada 2011 Root Admin Napisano 4 Listopada 2011 zrzut ekranu będzie pomocny. spróbuj przełączyć na dole forum język na POLSKI
kosa23 Napisano 7 Listopada 2011 Autor Napisano 7 Listopada 2011 Ok, zmieniłem to ustawienie z "Polski - główny" na "Polski". Teraz jest dziwna sytuacja (nie wiem czy ma to jakiś związek z tą zmianą) - jak widać ze screenów,niektóre powiadomienia są z polskimi czcionkami, niektóre nie (widać też, że późniejsze powiadomienie jest "bez" :/ ). Natomiast świetnie wyglądają już tytuły powiadomień, z nazwą użytkownika - super!
Root Admin Mieciu Napisano 7 Listopada 2011 Root Admin Napisano 7 Listopada 2011 język akurat nie ma nic wspólnego z powiadomieniami na forum. A kodowanie j.pol. zmieniłem. Powinno być ok.
kosa23 Napisano 8 Listopada 2011 Autor Napisano 8 Listopada 2011 Niestety, nadal nie mam polskich czcionek w powiadomieniach język akurat nie ma nic wspólnego z powiadomieniami na forum. spróbuj przełączyć na dole forum język na POLSKI W takim razie, co dała(by) mi zmiana tego ustawienia? Jaka jest różnica między "polski-główny" a "polski", tak z ciekawości ?
Root Admin Mieciu Napisano 9 Listopada 2011 Root Admin Napisano 9 Listopada 2011 1. dlaczego cytujesz moją wypowiedź skoro jest tuż nad? PKT 2i regulaminu. 2. o różnicach nie będę się rozpisywał, natomiast już powinno być ok.
kosa23 Napisano 9 Listopada 2011 Autor Napisano 9 Listopada 2011 Czcionki bez zmian, niestety... Ale zaczynam się zastanawiać, dlaczego nikt oprócz mnie nie zwraca na to uwagi? Zacytowałem fragmenty twoich postów w ten sposób, żeby jasno zaznaczyć kontekst i to, o co mi chodzi. Naprawdę staram się przestrzegać zasad, ale ten punkt dotyczy cytowania całego posta, więc myślę, że napisałem ok: i ) Nie cytujemy w całości ostatniego posta przy odpowiadaniu w temacie!
Root Admin Mieciu Napisano 9 Listopada 2011 Root Admin Napisano 9 Listopada 2011 Przestaw język na Polski główny. Ja dostaję powiadomienia i nie mam tego problemu. A może Twój klient pocztowy nie ogarnai kodowania poprawnie?
Root Admin Mieciu Napisano 14 Listopada 2011 Root Admin Napisano 14 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamację lub ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.