lempolek Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Witam!!! Sprzedając przez forum myślałem, że są tu sami uczciwi kupujący. Użytkownik Loxlei jest mi winny pieniądze, ponieważ umawiając się z nim dał mi częśc pieniędzy do ręki a pozostałą część miał mi wpłacić na konto co teraz mam zrobić, nie chce zgłaszać tego na policje póki co, ale będę zmuszony. Chłopaczek nie odbiera od 2 miesięcy mojego telefony... Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBike Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Według mnie poinformuj go wszystkimi dostępnymi możliwościami kontaktu ja się nie odezwie to zgłoś to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Będziesz potrafił jakoś udowodnić że to nie Ty próbujesz od niego wyłudzić więcej niż ustaliliście przy dokonywaniu transakcji? PS: że ludzie jeszcze idą na takie numery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Takie są efekty e-handlu bez czytania na tematy z tym związane. W giełdzie był niedawno opisywany przypadek notorycznego złodzieja-naciągacza i WSZYSTKO co trzeba wiedzieć było tam opisane więc nie zakładaj tematu tylko użyj opcji SZUKAJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Polecam sprzedaż przez allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.