brt0555 Napisano 2 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Cześć. Szukam w miarę tanich i dobrych opon do mojego crossa: Unibike Viper GTS. Koła obecne to: Obręcze RODI VR19 / CNC / CZARNE Piasty SHIMANO ALIVIO M430 / 32H / SREBRNE Szprychy SAPIM / NIERDZEWNE Opony SCHWALBE TYRAGO / 28X1.60 Dętki SCHWALBE / SV Myślałem o czymś bardziej szosowym, czyli interesuje mnie opona z bieżnikiem szosowym i żeby była węższa jeśli dałoby radę. Jaką mogę najwęższą założyć do tych obręczy? Dzięki z góry za zainteresowanie tematem i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil87 Napisano 2 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ja powiem tak - na samą szosę poleciłbym Schwalbe Marathon Racer 28x1.20 lub 1.35. Bardzo szybkie, lekkie (jeśli mowa o wersji zwijanej), ale wykluczają raczej swobodną jazdę w innym terenie. Jak chcesz mieć opony uniwersalne to polecam Schwalbe Marathon Cross (28x1.5) - szybkie na asfalcie i naprawdę w terenie dają radę. Przejechałem na nich jakieś 2000 km. Jak coś, mam je na sprzedaż. W sprawie szczegółów, pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niutek Napisano 2 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ja bym Ci zaproponował Kenda Khan ,szerokość według uznania.Cena przystępna a nieźle się toczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.