Skocz do zawartości

[do 4000zł] Coś w stylu MTB.

Koing

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chcę zmienić rower ponieważ mam już wysłużoną Meridę. Proszę o pomoc w wyborze roweru, ponieważ w sprzęcie nie jestem za bardzo obeznany. Chciałbym, zobaczyć co polecacie nie koniecznie w tej cenie może być tańsze. Chcę zeby ten rower został już ze mną na dłużej. Brałem pod uwagę kilka modeli:

1. CUBE LTD PRO

2. Media TFS

3. Patrzyłem coś z KTM, ale nie mam nic na oku.

4. I takie pytanie może cos z Kellysa lub Treka?

P.S Mam 184 wzrostu i 84 kg. Dzięki za odpowiedzi.

Napisano

ja ci podam parę linków może któryś z tych ci się spodoba

http://allegro.pl/rower-merida-matts-lite-1000-d-20-i1894917411.html
http://allegro.pl/hit-kross-level-a8-wersja-limitowana-i1885541886.html

co do KTMa to sporo płacisz za markę a nie części

Napisano

jaco96 możesz podać jeszcze raz link, thx z góry. Kross ma rame 18. Merida też ciekawa jest w czym wybierać w takiej cenie. Dlatego mam problem i musze na spokojnie to przemyśleć i zasięgnąć opini.

Napisano

Nie za taka kase.. Jakis miesiąc temu ten rower chodzil na allegro po 2600 o ile dobrze pamietam. Do 4000 możesz kupić radona zr team 07 na rownym osprzecie i rebie, albo meride 900-d special edition z foxem

Napisano

I wypadło na CUBE. Merida 900d ma kozak amortyzator ale jak dla mnie mała kierownica.

Dzięki wszystkim za podpowiedzi, od nowego sezonu będę śmigał na CUBE LTD PRO. Mam nadzieje że będzie mi dobrze służył.

Napisano

Zmiana kierownicy to taka czynność, że aż głupio mówić, że tylko przez to wybrałeś inny rower. Ale niech Ci służy, Minute to też dobry widelec. Choć sama rama trochę krótka.

Napisano

Ścigać się nie będę, jeździć będę dla własnej przyjemności. Lubie wsiąść rano na rower i pojechać sobie w góry i tam poszaleć. Albo po porostu poszaleć wytartymi szlakami.

Napisano

To podobnie jak ja. Generalnie na tym forum nie lubią Cube bo nie są "wyścigowe" Jak by każdy miał kupować rower tylko do ścigania. ;)

Miłej jazdy życzę. :)

Napisano

Cube nie jest wyscigowy? A mi sie zawsze wydawalo, ze te skroty race, pro itd. to jednak cos znacza... o coz pare stopni w ramie widze, ze potrafi zdyskwalifikowac calkiem fajne rowerki. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...