skydancer Napisano 1 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Obręcz używana 2,5 sezonu w rowerze HT, starty głównie w Mazovii, kilka razy u GG. Nie wiem czy to normalne (mieszczę się w limice 90kg podanym przez producenta), ale na wszelki wypadek pokazuję jak to wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 1 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A co to za obręcz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydancer Napisano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Regulamin forum, pkt 2i DT Swiss 4.2D, napisałem pod tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 1 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Fajnie :-/ Chyba zajrzę do moich, też jestem na styk w limicie wagowym. :-) Jak rozumiem z zewnątrz nic nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydancer Napisano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Obręcz była już dość sfatygowana, trudo było ją wycentrować dlatego kupiłem już nową do wymiany. Ale tych pęknięć nie widać, one są na wewnętrznej ściance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.