mast6er Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 cześć proszę o informacje co to za "wynalazek" piasty marki No Limited....i jak się ma ich stosunek cena/jakość w porównaniu do Novatec-i 711/712... Piasty do XC NL super lite (1865044855) - Aukcje internetowe Allegro z góry dziękuje za podpowiedzi...jeśli jest o nich na forum (ja nie znalazłem) proszę o wskazanie posta....
Mod Team durnykot Napisano 1 Listopada 2011 Mod Team Napisano 1 Listopada 2011 Wyglądają jak kolejne wcielenie piast Rotaz http://allegro.pl/rotaz-super-lite-piasty-xc-disc-i1902274096.html
NoLimited Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 Używam, polecam. Nikt nie zna tej firmy, wiadomo nikt nie kupuje bo nieznane.. pff ja kupilem i szczena mi opadła. Zadnych problemow, dzwiek bebenka cudowny a serwis.. haha.. potrzebne sa dwie rece.. ciagniesz 2 konusy z obu stron(lub za kasete) i masz lozyska na wierzchu..swietna sprawa zadnych kluczy itp. A pozatym obracaja sie tak dlugo ze az milo patrzy sie jak kolo sie kreci w powietrzu. Do tego leciutkie .. POLECAM W 100%
dawid Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 a jaki przebieg zrobiłeś? bo to też dość istotne, jak wytrzymują przynajmniej 8tys km to niezła sprawa
NoLimited Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 przebieg zrobilem nieco ponad 5tys. km. No ja powiem tak. Wszystko jest idealnie praktycznie.. Raz na 10 jazd przeskoczy bebenek (wiadomo aluminium) ale i tak nie przeszkadza to za bardzo przy tak małej częstotliwości tego przeskakiwania i nie jest to jakies mocne tylko stukniecie lekkie i dalej jedziesz. Serwis piasty mozna zrobic w trasie nawet... Bebenek sie zdjemuje tak samo reka odrazu z kaseta i mamy przed oczyma 6 podwójnych zapadek i potem lozysko ja sobie smaruje zielonym smarem finishline'a po lozyskach i jest swietnie. Polecam warto zaryzykowac Pozatym w sklepie no-limited.pl zapytalem ich czy jest bebenek do kupienia do tej piasty i jest. Jego koszt to 50 zł. Także nie tak źle jakbysmy musieli nowe piasty obie kupować
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.