Skocz do zawartości

[piasty] No Limited super lite XC

mast6er

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Napisano

Używam, polecam. Nikt nie zna tej firmy, wiadomo nikt nie kupuje bo nieznane.. pff ja kupilem i szczena mi opadła. Zadnych problemow, dzwiek bebenka cudowny a serwis.. haha.. potrzebne sa dwie rece.. ciagniesz 2 konusy z obu stron(lub za kasete) i masz lozyska na wierzchu..swietna sprawa zadnych kluczy itp. A pozatym obracaja sie tak dlugo ze az milo patrzy sie jak kolo sie kreci w powietrzu. Do tego leciutkie .. POLECAM W 100%

Napisano

przebieg zrobilem nieco ponad 5tys. km. No ja powiem tak. Wszystko jest idealnie praktycznie.. Raz na 10 jazd przeskoczy bebenek (wiadomo aluminium) ale i tak nie przeszkadza to za bardzo przy tak małej częstotliwości tego przeskakiwania i nie jest to jakies mocne tylko stukniecie lekkie i dalej jedziesz. Serwis piasty mozna zrobic w trasie nawet... Bebenek sie zdjemuje tak samo reka odrazu z kaseta i mamy przed oczyma 6 podwójnych zapadek :) i potem lozysko ;) ja sobie smaruje zielonym smarem finishline'a po lozyskach i jest swietnie. Polecam warto zaryzykowac :D Pozatym w sklepie no-limited.pl zapytalem ich czy jest bebenek do kupienia do tej piasty i jest.

Jego koszt to 50 zł. Także nie tak źle jakbysmy musieli nowe piasty obie kupować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...