brt0555 Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 Witam! Jako, ze ostatnio bardzo duzo osob prowadzi blogi, czy videoblogi mysle ze warto sie nimi podzielic. Moze akurat ktos szuka czegos o tej tematyce i akurat my cos zapropunujemy? Na start wrzucam 2 vblogerów, ktorzy wedlug mnie prowadza zabawne, ale inteligentne rozgrywki czy rozmowy, nie tylko o grach, wiec kazdy cos znajdzie dla siebie. YouTube - Broadcast Yourself -RockAlone2k YouTube - Broadcast Yourself -ROJOV13 Pozdrawiam!
JemJogurt Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 Potwierdzam bardzo ciekawe filmiki, w sam raz kiedy mam coś zjeść a szukanie czegoś interesującego może dłużej potrwać. Dodają często coś nowego wiec zawsze jest coś do obejrzenia. Są w ogolę takie videoblogi o rowerach??
brt0555 Napisano 31 Października 2011 Autor Napisano 31 Października 2011 Wlasnie szukalem i znalazlem jednego chlopaka, co skonczyl po 3 odcinkach, ktore za duzo pedalowania nie mialy w sobie. Nawet normalnego bloga rowerowego nie znalazlem jak dotad, co by mnie przyciagnal na dluzej. Jak ktos ma ciekawe vlogi itp. to wrzucajcie, tematyka obojetna.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.