Skocz do zawartości

[do 1000zł] Rower MTB

konkaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym bral tego hexa, chyba ze chcesz zaoszczedzic, to mozesz wybrac tego Unibike'a, ktory tez jest fajny:

http://www.rowerzyst...ion-2010-2.html

http://www.rowerzyst...ssion-2011.html

Czy hex, czy mission wybor bedzie ok. Proponowalbym Ci Schwinn Mesa Gs, jednak widze, ze na allegro nie ma juz tych za 1000zlt, a byly z fajnym osprzetem.

W jakim znaczeniu zaoszczędzić skoro Unibike jest troche droższy? - unibik lepszy od tych hexów chyba pod względem osprzetu wiec troszke droższy...

chyba ,że o innych hex piszemy- ja mówie o tych:

http://allegro.pl/sh...item=1897232032

http://allegro.pl/sh...item=1888470408

Napisano

Ale mission z 2010 jest tanszy, a linki z allegro wstawial jako odnosnik, a nie zwykly tekst.

@jaco96 :wallbash:

A faktycznie, przepraszam za linki

Ale nie jest mission tańszy (739)

hex

ROWER KROSS HEXAGON V3 2010 WYPRZEDAŻ+ GRATIS (1897232032) - Aukcje internetowe Allegro

mission z 2010 (899zł)

Rower gĂłrski Unibike Mission 2010 2 | Sklep Rowerzysta.pl rowery

O tym samym hex mówimy? - dzis chciałem dokonać zamówienia, wiec reasumując jak wezme tego Hexa z linku powyżej za 739zł będzie to najlepszy wybór za taką cene ?

Napisano

Dobra, dzięki za informacje.

Rama 21" też będzie dla mnie dobra? (186cm wzrostu) (bo jak bym sie zdecydował na Hex to 19 czy 21 będzie odpowiednia ?)

PS. musze przemyśleć tego missiona - bo wygląd mi średnio odpowiada. A w sumie za Hex płace 150zł mniej ( mniejsza cena to i gorszy osprzet) - wiec w sumie sie wyrównuje... tym bardziej ,że roweru używać będe do jazdy po mieście i rekreacji wiec sądze że mi wystarczy a jak coś nawali to zawsze zostanie mi troche zł :) które zaoszczedziłem na zakupie z missona na drobne naprawy.

Więc jak z tym rozmiarem ramy pod mój wzorst? ( niestety nie mam sie gdzie przymierzyć do roweru i kupie w ciemno z internetu)

Napisano

Kross Hexagon V4

Tu jeszcze takiego znalazlem.

Jak nie masz sie gdzie przymierzyc? Jesli dobrze znalazlem, mieszkasz w woj. lodzkim, a tutaj masz:

Dynamo Lodz

Cyklista Lodz

Exim Bike

Wejdz sobie na google maps>Koluszki>Znajdz w poblizu>Rowery> I masz pare sklepow.

Przymierz sie i kup w sklepie lub przez neta, sam jechalem po rower ok. 40km, wiec tragedii nie masz.

Napisano

Kross Hexagon V4

Tu jeszcze takiego znalazlem.

Jak nie masz sie gdzie przymierzyc? Jesli dobrze znalazlem, mieszkasz w woj. lodzkim, a tutaj masz:

Dynamo Lodz

Cyklista Lodz

Exim Bike

Wejdz sobie na google maps>Koluszki>Znajdz w poblizu>Rowery> I masz pare sklepow.

Przymierz sie i kup w sklepie lub przez neta, sam jechalem po rower ok. 40km, wiec tragedii nie masz.

Faktycznie, dzieki za sklepy

warto dopłacać 300zł aby mieć tego v4?

na allegro jest jeszcze ten model z 2011 będzie lepszy od tego 2010? (gdzieś czytałem coś, że w tym v3 z 2011 przednia przerzutka sie rozregulowuje...)

KROSS HEXAGON V3 MTB RAMA 19 Model 2011 ROWER (1898831486) - Aukcje internetowe Allegro

wybór tego z 2011 będzie lepszy od tego z 2010 ? - i co w sobie ten v4 ma lepszego od v3 którego podałem wyżej, że sie do niego dopłaca 300zł ? :)

PS.

i taki też znalazłem:

ROWER MTB HEXAGON V4 19'', 21'' 2011 - OKAZJA! (1902913290) - Aukcje internetowe Allegro

Będzie lepszy od tego v3 i warto dokładać do niego czy raczej nie?

Więc może zreasumujmy ten wątek.

Który z powyższym modeli V4 , v3 (2010) , V3(2011) - bedzie najrozsądniejszym wyborem i dla czego (co jest lepsze) ?

czy warto dokładać do v4 itp. itd. ,bo jak by nie patrzeć jest to 300zł :) - a rower chce kupić już na lata.

Napisano

V4 ma lepszy amor i przerzutke, tak to sa takie same, to tylko 100zlt roznicy, wiec mysle ze warto, tym bardziej, ze jest kolorystycznie wedlug mnie ladniejszy v4.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...