senjiro Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 2 listopada na profilu Facebook producenta kasków MET odbędzie się ciekawy konkurs. Tego dnia wystarczy wejść na stronę i kliknąć na "like it" (czyli dodać ją do swoich ulubionych), aby wziąć udział w losowaniu kasku MET Terra 2012. Co fajne, na każdy kraj przypada jeden kask, więc szanse są spore:) Info znajduje się tutaj. Powodzenia:)
thomask7 Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 "Na każdy kraj przypada jeden kask". Ty to nazywasz szansą? Sporą szansą?
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Listopada 2011 Mod Team Napisano 1 Listopada 2011 1 kask na cały kraj to ... to się postarali Szaleństwo normalnie
Mod Team Franio Napisano 1 Listopada 2011 Mod Team Napisano 1 Listopada 2011 Ciekawe czy do "każdego kraju" wliczają Watykan albo Wyspy Kokosowe. Jeśli tak, to np. papież ma faktycznie spore szanse na wygraną.
Mod Team Pixon Napisano 2 Listopada 2011 Mod Team Napisano 2 Listopada 2011 Nie marudzić Wbrew pozorom jest większa szansa na wygranie go niż w totolotku Dlatego wiem, ze to ja go wygram
Mod Team Franio Napisano 3 Listopada 2011 Mod Team Napisano 3 Listopada 2011 A ja o tym zapomniałem i kliknąłem dopiero dzisiaj.. Ciekawe czy się liczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.