DamianDro Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam po dłuższej przerwie i zapraszam do zapoznania się z planowaną na lipiec 2012 samotną wyprawą rowerową po Indiach. Trasa wyprawy wiedzie z Delhi do Leh i z powrotem jedną z najwyższych dróg na świecie oraz po przełęczach powyżej 5000m.npm i liczy około 3000km. Trasę chce przejechać w 30dni. Wszystkie informacje, trasa, cele wyprawy pod tym LINKIEM Jeśli ktoś z was był już w tamtym rejonie to proszę o kontakt, mam kilka pytań dotyczących wyjazdu. Jestem ciekaw też waszych opinii i komentarzy związanych z wyprawą, jej pomysłem, przygotowaniem się i realizacją. Za wszystkie będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam www.DamianDrobyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tater Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam, Zajżyj na Wyprawy rowerowe,górkskie i spływy kajakowe. tam zapene znajdziesz wiele odpowiedzi na nurtujące Cie pytania. Jeśli po przeczytaniu relacji będziesz miał nadal jakieś pytania to pisz na glosekm@wp.pl. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.