Pascow Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Witam Planuję zakup kolarzówki (wiem, że tyle już jest tematów na ten temat, ale...). Cena nie może zbytnio przekraczać 3000 zł. Miałem już kolarzówkę Motobecane, obecnie śmigam na trekkingu Author. Myślałem na takimi rowerami: TREK TREK ROWERY GORSKIE,SZOSOWE, TREKINGOWE 2009 TREK ROWERY GORSKIE,SZOSOWE, TREKINGOWE 2010 Rowery Merida - rowery, czÄĹci, osprzÄt, akcesoria rowerowe - producent i dystrybutor rowerĂłw Bottecchia RS 110 Campagnolo czarno-czerwony rower szosowy Rowery Merida - rowery, czÄĹci, osprzÄt, akcesoria rowerowe - producent i dystrybutor rowerĂłw Specialized Bicycle Components : Secteur Compact To moje propozycje, najbardziej zainteresował mnie Specialized. Proszę o pomóc, może Wy macie jakieś propozycje. Z góry dzięki za komentarze. Pascow
Mod Team Franio Napisano 30 Października 2011 Mod Team Napisano 30 Października 2011 Zgodnie z prośbą autora tematu, edytowałem post i poprawiłem linki.
Pascow Napisano 31 Października 2011 Autor Napisano 31 Października 2011 Przepraszam ale tam wystąpiła pomyłka linku (mój błąd) zamiast Juliet miał być ten http://www.rowerymerida.pl/produkt106/race-880-16-rower-merida.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.