Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Piszę się na następną wycieczkę, co prawda nie wiem czy dam radę, bo ostatnio trochę się zapuściłem, ale może powstanie drugi obóz rekreacyjny :laugh:

Napisano

Ja już w domu... Dzięki chłopaki za wycieczkę... Akurat gdy zaczynało sie robić ciekawie (czytaj: zjazdy i podjazdy) wybiła godzina, o której musiałem wracać... Moje płuca podziekowały losowi za to, gdyż powoli zaczynałem je wypluwać... :laugh: Reszta pewnie jeszcze gdzieś tam sie kręci...

Under, nie bój się... Dasz radę... Na pocieche dodam, że wiecej nas tu z okolic Kromera...

Napisano

Drugi! :icon_lol:

widac kto najszybszy z ekipy.. Inhibitor juz po masazu.. taki niby wycinaki a ja juz sobie piwko popijam :)

na budziku stuknelo dom-dom 99.7km :thumbsup:

obrobie slady i wrzuce.. a Wy tam w redzinie z zulami browaroow nie obalajcie :P

Napisano

a Wy tam w redzinie z zulami browaroow nie obalajcie :thumbsup:

NIe obalaliśmy, ale na ludzi z grillami to już napadać chcieliśmy. Człowiek taki głodny a oni pachnią kiełbaskami, wrr :)

Podziękował pięknie za jazdę, wyszło mi dokładnie 101km. Teraz czas na relax.

Napisano

panowie piekne thx 4 ride ślad a pod nim parę fotek:) ja jestem na nd i wyszło mi 110km a jeszcze powrót na kłokoczyce:] było lux - zjazdy, podjazdy, podjazdy i zjadzy, piach, błota niewiele tym razem, za to ilość forumowiczów na ustawce mnie powaliła - w końcu się miło zaskoczyłem;] pozdrower i do zobaczenia być może za dwa tygodnie

Napisano

Również dzięki.

Nastawiony byłem na ~60 km, a tu pierwsza setka w życiu pękła. Na liczniku 103 km i średnia 19,5. Tempo bardzo fajne, trasa również.

Teraz idę zjeść coś innego niż Snickersy.

Do następnego razu.

Napisano

Cześć !Zrobiłem dzisiaj podobną trasę tzn byłem w Trzebnicy (Las Bukowy , Winna Góra ) -szkoda że nikogo nie spotkałem . Jechałem +/- zielonym rowerowym przez Malin .66 km średnia 19 km/h .Może w przyszłą niedzielę wybiorę się z wami ? A może faktycznie zbierze się druga grupa - kolega na trekingu , ten co się zapuścił:) i ten 41 - ogólne ludzie z nastawieniem bardziej turystycznym niż sportowym .Jak dla mnie 60 -70 km wystarczy, na 100 przyjdzie czas w czerwcu, lipcu . Mam 40+ więc za mną raczej każdy nadąży .Czekam na chętnych .

Napisano

no to i ja coś napiszę... było spoko 6 (słownie sześć) osób, była ciekawa trasa, było pod górkę, było w dół, była szosa (niestety), był teren, były piękne widoki, lasy, pola, był pot, wysiłek i nieopisana radocha z jazdy! Powiem tylko tyle DZIĘKI PANOWIE! oby tak dalej!!! INHIBITOR a gdzie foty???

Napisano

Panowie jutro proponuję stnd ustawić się pod wieżą cisnień na al wiśniowej ok 16:30 plan to objechać wlk wyspę bez wyścigów bo być może będzie kolega Szparek z połamany wieć delikatnie :P jak ktoś chętny zapraszam;] pozdro

Napisano

Ja wpadnę;) Można wielką wyspę, jak będzie mało to ewentualnie smoczy lub osobowicki. Tempo będzie spokojne, bo Wam na więcej nie pozwolę :D jeszcze nie teraz...

Napisano

Ja jak zwykle określić się nie mogę. Jak będę to będę. Jak nie to nie czekajcie :D .

I błagam, tylko nie znowu osobowicki ;) .

Napisano

Ale wypas lansowe foty. Szkoda, że kolega z nami nie leciał całej trasy, mielibysmy super sesję z całej trasy.

Napisano

Niestety dzisiaj nie dam rady dotrzeć na dzisiejszą ustawkę - zostaje dłużej w pracy :/

może to i lepiej bo ja zaraz też do klienta muszę jechać i nie wiem nawet czy zdążę po rower do firmy;/ do zobaczenia next time może jutro:rolleyes:

Napisano

Heh to widzę że wszyscy dziś lipa. Ja też dziś samochodem w robocie, bo rano lało. A jutro też muszę autem więc odpadam, dopiero we środę.

Napisano

Witam, a czy jest we Wrocławiu jakaś grupa pedałująca bardziej damska? Chętnie bym pośmigała z taką ekipą. Dziewczyny - spotykacie się na wspólne przejażdżki?!?! - i nie mam tu na myśli spacerków wyłącznie, a jakąś dynamiczną jazdę dla relaksu po pracy...czy studiach kto jeszcze ma to szczęście;P:)

Pozdrawiam.

Napisano

No lipa, nawet kobiety nie chca z nami jezdzic. :wub:

Zostalo nieco ponad 30min na decyzje. Pogoda w porzadku.

A moze nieco pozniejsza godzina ? Tradycyjnie jestem uchwytny na gg.

Napisano

Witam, a czy jest we Wrocławiu jakaś grupa pedałująca bardziej damska? Chętnie bym pośmigała z taką ekipą. Dziewczyny - spotykacie się na wspólne przejażdżki?!?! - i nie mam tu na myśli spacerków wyłącznie, a jakąś dynamiczną jazdę dla relaksu po pracy...czy studiach kto jeszcze ma to szczęście;P:)

Pozdrawiam.

a dlaczego koleżanka nie chce z nami jeździć?? myjemy się;) nie śmierdzimy(chyba), zawsze przyda się ktoś kto pohamuje za szybkich kolegów ;] miło by było powitać koleżanki w naszym gronie

btw panowie sorry ale mnie dziś pogonili do opola;/ więc mam nadzieję że jutro ktoś się stawi:) pozdrower

ps MixingHead objazd wyspy jak najbardziej aktualny a co do Ciebie Jarek to sobie wybij ze łba jazdę po błocie :) podlecz się to sie zobaczy

Napisano

Witam, a czy jest we Wrocławiu jakaś grupa pedałująca bardziej damska? Chętnie bym pośmigała z taką ekipą. Dziewczyny - spotykacie się na wspólne przejażdżki?!?!

Kiedy przyjeżdżało na ustawki kilka dziewczyn... Teraz to mocno męska ekipa, co nie znaczy, że płeć odmienna nie może z nami śmigać... Nawet miło byłoby... Zwłaszcza, że np. ja jeżdżę jak baba, więc o tempo sie nie martw...

Napisano

Zuszki w tym tygodniu mam mase "zajec pozalekcyjnych" wiec nie dam rady popoludniami.. weekend tez odpada.. tak wiec do zobaczenia w nastepnym tygodniu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...