Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Ok mi pasuje :)

chaozz niech sie ewentualnie wypowie co czy i jak i jak dla mnie mozemy poleciec traska w strone szewc.. ew robimy tyl na lewo z mielnijnego i lecimy na cartoszowice i biskupin i potem do czernicy nad bajkal :D

jakby sie cos mialo zmienic to napisze.. a jesli nie to wypatrujcie czarnego speca pod milenijnym :) (bede doslownie "pod" po stronie osobowic)

Zuchy moowice co chcecie.. mozecie mi nadac oreder mieczaka ;) ale po 15 minutowym pobycie "na rozgrzewke" rowerkiem i obrzadkach przy aucie wrocilem z podkulonym ogonem :)

moje najcieplejsze rowerowe rekawiczki nie zday egzaminu i mam zdretwaiale szkity.. tak wiec oficjalny "wymiek" :)

dajcie znac czy ktos byl (oczywiscie zdjecia jako dokumentacja required :)

witam, czekałem do 11:45 i pojechałem się powłóczyć, generalnie po ubitym śniegu da rady ciągnać ale po tym głębokim i zmrożonym nie bardzo http://sportstracker...x.do?id=1995943 trasa i 3 foty szkoda że 'wymiekłeś' pozdrower;]

:P chylę czoła! Żałuję że mnie nie było we Wrocławiu bo bym na pewno się stawił!

Ja będąc na wsi u rodziców wybrałem piesze wędrówki po okolicznych polach i lasach, też ciężko się przedziera przez zaspy które miejscami sięgają do pasa :)

Twoja trasa patrząc na mapę była mocno zbliżona do mojej (mieszkam na krzywoustego) ale ja miałem tylko minus 6 :) Pozdrawiam prawdziwego HARDCORA!!!!!! :D:)

:P chylę czoła! Żałuję że mnie nie było we Wrocławiu bo bym na pewno się stawił!

Ja będąc na wsi u rodziców wybrałem piesze wędrówki po okolicznych polach i lasach, też ciężko się przedziera przez zaspy które miejscami sięgają do pasa :)

Twoja trasa patrząc na mapę była mocno zbliżona do mojej (mieszkam na krzywoustego) ale ja miałem tylko minus 6 :) Pozdrawiam prawdziwego HARDCORA!!!!!! :D:)

można by się było ustawić na coś ja dziś też wyruszam o 11,ale w drugą stronę zn wałami w stronę zoo a może do św.katarzyny pozdrower;)

w weekend jestem w wrocku. dawać znać jak coś, mam plana na sobotnie rowerowanie!

Mróz trochę osłabł ale śnieg za to nie odpuszcza! Jestem otwarty na propozycje i wchodzę w ewentualne zimowe akcje!

Pozdro!

witam, myślę że my możemy się spiknąć pod koroną a z ewentualną ekipą do ustalenia gdzie, w zależności jaka trasa - ok 11 myślę że będzie optymalnie - reszta niech pisze w kwestii propozycji godzinowych i miejsca spotu!pozdrower;)

witam, myślę że my możemy się spiknąć pod koroną a z ewentualną ekipą do ustalenia gdzie, w zależności jaka trasa - ok 11 myślę że będzie optymalnie - reszta niech pisze w kwestii propozycji godzinowych i miejsca spotu!pozdrower;)

spox! mam trochę problemy napędowe (środkowy blat do wymiany, łańcuch skacze jak cholera) ale będę!

Mam nadzieje że jeszcze ktoś się pojawi :)

spox! mam trochę problemy napędowe (środkowy blat do wymiany, łańcuch skacze jak cholera) ale będę!

Mam nadzieje że jeszcze ktoś się pojawi :)

po soleniu dróg każdy ma problemy napędowe - ja mam zjechana kasetę, łańcuch do wymiany i ostatnio sól przeżarła mi sprężynkę od zapadek w bębenku ale nic to:)może być ciekawie;)zapraszamy chętnych na jakieś śmiganko tempo dostosuje się do najsłabszych (ja:D)pozdro; Chaozz do zobaczyska pod koroną o 11 w sob;)będę na zespawanym i brudnym unibike'u

ps inne miasta się ustawiają weźmy z nich przykład;]

Ja nie spie, tylko ciagle brak mi czasu zakupic oponki na te aure zimowa.

Dzisiaj ide po jakies oponki i jak przezyje swoja pierwsza jazde po sniegu, to moze w sobote bym sie pisal na jakis maly wypadzik:)

mam nadzieję że Kolega zaqpił oponki:)z Chaozzem widzimy się mam nadzieję o 11 pod koroną resztę zapraszamy pod milenijkę ok 11:30, może poprzeciera się szlaki na osobowickim ew rędzin jak nie zmrozi za bardzo;)pozdrower

ps Thrawn ty ciulu zapraszam oficjalnie:D

Oficjalnie podziękował.

Będziecie lecieć wałem wzdłuż Osobowickiej? Bo pod milenijką to przymarzne do poręczy. Ide montować pług do roweru bo znowu ma snieżyć. To z całego Wrocka tylko trzech chętnych na rowerowanie? Słabo...

Kiepsko wypadamy na tle innych regionalnych.

>>>mam nadzieję że Kolega zaqpił oponki:)

Zaqpilem i po wstepnych testach jestem bardzo zadowolony, ALE zauwazam ze jazda po sniegu do najprostrzych nie nalezy i czlowiek musi sie uczyc jezdzic od nowa:)

Zrobilem jakies 13,5km i troche wymieklem, bo srednio turlalem sie 10km/h - taka jazda troche emerycka:)

>>>z Chaozzem widzimy się mam nadzieję o 11 pod koroną resztę zapraszamy pod milenijkę ok 11:30

Jak Wy chcecie w taka pogode w pol godziny dojechac pod milenijke, to chyba nie dam rady dotrzymac Wam tempa ze swoimi chorymi stawami:/

Ale nie mowie NIE, moze bede(pod mostem);)

>>>może poprzeciera się szlaki na osobowickim ew rędzin jak nie zmrozi za bardzo;)

Usilowalem dzisiaj jechac po walach w strone redzina, ale ciezko jest. Niby wydeptana sciezka przez pieszych, ale jakos ciezko sie po tym jedzie..

Maciejos,

pogoda nie jest zła, spod korony jest jakieś 7-10km pod milenijkę;]powinniśmy dać rady jak nie to poczekajcie ten 100dencki kwadransik i nikt nie powiedział że po śniegu jest łatwo tempo dostosuje się do najsłabszych:)

ps tydzień temu to sam siebie zabiłem własnym tempem:) a dziś sam miałem temp emeryta

hmm , korona jest duża. Więc dokładnie gdzie się spotykacie ? Castorama, Geant, Kina , ta promenada geant - przystanki MPK ????

Jak się obudzę , to podjadę na moich "szosowych" oponkach z 0.4 mm bieżnikiem (całą zimę codziennie na tym jeżdżę i daje rade ).

A wczoraj była masa krytyczna ?

hmm , korona jest duża. Więc dokładnie gdzie się spotykacie ? Castorama, Geant, Kina , ta promenada geant - przystanki MPK ????

Jak się obudzę , to podjadę na moich "szosowych" oponkach z 0.4 mm bieżnikiem (całą zimę codziennie na tym jeżdżę i daje rade ).

A wczoraj była masa krytyczna ?

mogą być kina;]zapraszamy im nas więcej, tym lepiej:)

Stawie sie pod kinami :P

30012010y.jpg

Zeby nie bylo ze nie pojechalismy :P

40km + zaspy = spoczko wypadzik!

Dzieki przybylym i do nastepnego razu!

:devil: plan udało się wykonać prawie w 100% ciężko się jeździ po śniegu ale upadki za to mniej bolesne :)

Do zobaczenia następnym razem, mam nadzieje już niedługo!

Pozdro!

:devil: plan udało się wykonać prawie w 100% ciężko się jeździ po śniegu ale upadki za to mniej bolesne :)

Do zobaczenia następnym razem, mam nadzieje już niedługo!

Pozdro!

mój plan udało się wykonać w 96% z zamierzonych 60km udało się zrobić 56km nasz mały wypadzik http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2020851 dobra gleba nie jest zła a dwie jak moje to już lux totalny:D thx 4 ride i może do jutra??:)ps fajnie że w końcu udało się coś zorganizować:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...