Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

o matko co za link podałem..... :D

http://www.czasnarower.pl/trasa/337 ten jest poprawny :D. Pewnie jutro i tak nie pojadę, bo mamy fantastyczną jesień za oknami, ale przyda się na inny termin. Dlatego jak możesz to podaj dokładniejsze informacje na temat tego "myku". Najlepiej na forum, może innym też się przyda.

Miedzy rekowem a starym zamkiem szlak skreca w lewo i konczy sie w okolicach bocianiej laki ktora zwiedzilem bardzo dokladnie :D

W jakis cieplejsz dzien znowu sie wybiore szukac gdzie ten szlak tam przebiega. Mozna ew sprobowac przez polne drogi.

Zamiast skrecania w lewo mozesz pojechac prosto i dalej juz szlakiem pieszym, tez niebieskim.

Ktos moze probowal sie przebijac niebieskim w miejscu o ktorym mowie ? Pewnie kazdy asfaltem ciagnie - terenowcy :)

Jak poszukasz kilka stron wstecz to znajdziesz moj slad ze zwiedzania tej laki :D

Ślężę polecam zdobywać zółtym od polany z dębem, dojazd do niej traktem bolka lub drogą piotra włosta.

Co do raduni to niebieski szlak od południa jest najlepszy. Północna część od szczytu jest zlikwidowana, nie wyobrażam sobie zjazdu nim choć słyszałem, że są tacy zawodnicy, którzy dają radę.

W październiku lub listopadzie będę atakował w którąś sobotę radunię z wro, już zapowiadam.

Niebieski z Sobótki na szczyt jest za stromy/kamienisty. Co do Raduni, to od północy jest stromo, można wjechać od przełęczy Słupickiej lub Sulistrowickiej i dalej niebieskim po Dębowym Grzbiecie (może być trochę błota na podjazdach, ja kawałek prowadziłem pod górę, ale ja po prostu słaby jestem ;))

witam wszystkich, jako że to mój pierwszy post

czy ktoś z was wybiera się w nadchodzących dniach na jakąś szosową wycieczkę?

błota, lasy, etc. mnie niestety nie kręcą, ale po jakiś szutrowych/asfaltowych drogach z przyjemnością pojeżdżę nie w pojedynkę

dziś miałem okazję zrobić około 50km w okolicach lotniska i było baaardzo przyjemnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...