M45 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 nigdy nim nie jechałem, zawsze w okolice Ślęży dostawałem się za pomocą tej trasy http://www.portal.pwr.wroc.pl/795478,241.dhtml lub masochistyczną trasą jadąc DK8. Teraz własnie zaopatrzyłem się w mapę, o której piszesz i zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Cos nie tak z linkiem. Jezeli sie wybierasz szlakiem kropkowanym to jest jeden myk na koncu. Jak chcesz szczegoly to daj znac, chyba ze idziesz na zywiol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 o matko co za link podałem..... http://www.czasnarower.pl/trasa/337 ten jest poprawny . Pewnie jutro i tak nie pojadę, bo mamy fantastyczną jesień za oknami, ale przyda się na inny termin. Dlatego jak możesz to podaj dokładniejsze informacje na temat tego "myku". Najlepiej na forum, może innym też się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Miedzy rekowem a starym zamkiem szlak skreca w lewo i konczy sie w okolicach bocianiej laki ktora zwiedzilem bardzo dokladnie W jakis cieplejsz dzien znowu sie wybiore szukac gdzie ten szlak tam przebiega. Mozna ew sprobowac przez polne drogi. Zamiast skrecania w lewo mozesz pojechac prosto i dalej juz szlakiem pieszym, tez niebieskim. Ktos moze probowal sie przebijac niebieskim w miejscu o ktorym mowie ? Pewnie kazdy asfaltem ciagnie - terenowcy Jak poszukasz kilka stron wstecz to znajdziesz moj slad ze zwiedzania tej laki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dzięki za informacje, coś powalcze jak w końcu pojawi się slońce. A co do samej Ślęży to które szlaki polecacie? czy np niebieski pieszy szlak wiodący przez ślęże i radunię można pokonać na rowerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ślężę polecam zdobywać zółtym od polany z dębem, dojazd do niej traktem bolka lub drogą piotra włosta. Co do raduni to niebieski szlak od południa jest najlepszy. Północna część od szczytu jest zlikwidowana, nie wyobrażam sobie zjazdu nim choć słyszałem, że są tacy zawodnicy, którzy dają radę. W październiku lub listopadzie będę atakował w którąś sobotę radunię z wro, już zapowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Niebieski z Sobótki na szczyt jest za stromy/kamienisty. Co do Raduni, to od północy jest stromo, można wjechać od przełęczy Słupickiej lub Sulistrowickiej i dalej niebieskim po Dębowym Grzbiecie (może być trochę błota na podjazdach, ja kawałek prowadziłem pod górę, ale ja po prostu słaby jestem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Czy duch w narodzie skonal do reszty ? Siatkarki przegraly wiec trzeba odreagowac Jakis lajtowy wyjazd jutro (moze w koncu ratowice czy cos tam za zcernica)? I piszac lajtowy mam taki na mysli, bo mam niedysponowana kostke. gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ja odpadam, jadę po kolegę Thrawn'a do włoszczowej - on ma już sezon z głowy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 No to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam wszystkich bikerów, czy planujecie coś na sobotę (to chyba ostatnie z ładniejszych dni tej jesieni...)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ja się piszę na niedzielę, bo w so nie mogę. Panowie co robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natus Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 witam wszystkich, jako że to mój pierwszy post czy ktoś z was wybiera się w nadchodzących dniach na jakąś szosową wycieczkę? błota, lasy, etc. mnie niestety nie kręcą, ale po jakiś szutrowych/asfaltowych drogach z przyjemnością pojeżdżę nie w pojedynkę dziś miałem okazję zrobić około 50km w okolicach lotniska i było baaardzo przyjemnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ja się wybieram na rower w sobotę godziny poranne (około 10:00)kierunek południowe okolice Wrocławia(lub inna propozycja) trasa +50km po lasach i wałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ja się wybieram na rower w sobotę godziny poranne (około 10:00)kierunek południowe okolice Wrocławia(lub inna propozycja) trasa +50km po lasach i wałach. To ja się piszę na tą wyprawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ja na 50% jak na razie. Poludnie z lasami i walami to gdzie konkretnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ja na 50% jak na razie. Poludnie z lasami i walami to gdzie konkretnie ? Może w parku południowym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Gdzie zbiorka ? 50 km po parku to niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 z miras74 umówiony jestem o 10:00 pod Pasażem Grunwaldzkim Południowy wschód coś takiego planuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Gdzie zbiorka ? 50 km po parku to niezle Miałem na myśli "w parku" a nie "po parku..." czyli wszystkich chętnych i zainteresowanych chętnie widzimy o 10:00 po Pasażem Grunwaldzkim... Do zobaczenia na wszelki wypadek zestawiam swój numer tel. 509 175 444 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Hej, ma ktoś ochotę polatać jutro? Tak około 17.00? Evo07? Thrawn'ik połamany , a reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Z wiezy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Może na kładce zwierzynieckiej...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Chętnie bym się pojawił, ale mam zajęcia do 19... Może w środę lub czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jaro! Warunek konieczny został spełniony będę na kładce - a może by tak ok 16:30?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.