Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście zapraszamy.

Start w sobotę z Mietkowa o 10.15 (dojazd jak komu pasuje, ja jadę pociągiem o 9.35 z głównego).

12 km rozgrzewki jako dojazd do sobótki i później już tylko teren...

Ilu chętnych?, żeby niepotrzebnie nie czekać na spóźnialskich.

Dlaczego tak sądzisz? Wręcz przeciwnie, dla mnie jak najbardziej udany. Bynajmniej nie dlatego, że obyło się bez gleby.

ponieważ jakoś tak cicho, nikt nic nie napisał, co jak gdzie kiedy z kim i po co;]

Tobie się podobało a reszta ekipy??Był ktoś? Warto było?

Zrobiłem dzisiaj wycieczkę na Ślężę ( do Mietkowa PKP ) . Tak z ciekawości jaką mieliście średnią na szczycie ? Czy komuś udało się przejechać po tych luźnych kamulcach na żółtym szlaku ? A jeśli tak to na jakich gumach - mnie 5 albo 6 razy zrzuciło z siodła .

Czy komuś udało się przejechać po tych luźnych kamulcach na żółtym szlaku ?

Mam nadzieję, że żółtym podjeżdżałeś od polany z dębem, a nie z tąpadła.

Przejechać bez prowadzenia da się, ale nie za jednym razem. Zawsze parę razy zatrzymasz się z powodu owych luźnych kamieni, a ruszenie nie jest już takie proste. Nie sądzę, aby nawet opony 2,4 wiele tu pomogły. Dlatego właśnie jestem wielbicielem Raduni. Ślęża to wredny 'pagórek':icon_lol:

Mam nadzieję, że żółtym podjeżdżałeś od polany z dębem, a nie z tąpadła.

Przejechać bez prowadzenia da się, ale nie za jednym razem. Zawsze parę razy zatrzymasz się z powodu owych luźnych kamieni, a ruszenie nie jest już takie proste. Nie sądzę, aby nawet opony 2,4 wiele tu pomogły. Dlatego właśnie jestem wielbicielem Raduni. Ślęża to wredny 'pagórek';)

Da się podjechać na szczyt bez zatrzymywania ale trzeba jechać spokojnie, bez stawania na pedałach. Podjeżdżałem tam na oponach 1,9 i 2,1 (26"). Teraz mam 2,3 ale jeszcze ich na tamtym podjeździe nie sprawdzałem. ;)

Być może teraz jest gorzej ze względu na nawierzchnię naruszoną wodą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...