MonoVan Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 ma ktoś może pompkę do amortyzatorów i byłby tak miły użyczyć jej ? Zakupiłem gratów i środki się wyczerpały, a co jak co tora lubi mieć powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXOOO Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Wypad na Ślężę? To może się podłącze do was? Dojechałbym do was jakoś po drodze, tylko napiszcie dokładnie którędy jedziecie od Mietkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Oczywiście zapraszamy. Start w sobotę z Mietkowa o 10.15 (dojazd jak komu pasuje, ja jadę pociągiem o 9.35 z głównego). 12 km rozgrzewki jako dojazd do sobótki i później już tylko teren... Ilu chętnych?, żeby niepotrzebnie nie czekać na spóźnialskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konlin Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 A jakie plany na niedzielę? Bo w sobotę wracam do wro po 2 tygodniach braku kontaktu z siodłem (poza końskim) i chętnie bym się rozjeździł trochę. Może być nawet mocno żeby nogi przypomniały sobie do czego służą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXOOO Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Hmm... A podjeżdżacie żółtym szlakiem, tak? Bo może tam bym do was dołączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Hmm... A podjeżdżacie żółtym szlakiem, tak? Bo może tam bym do was dołączył. Owszem podjazd żółtym ale od polany z dębem, nie z tąpadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXOOO Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Kurcze, mam nieciekawy dojazd do Mietkowa ze Świdnicy pociągiem :/ A z drugiej strony pod Sobótkę trochę daleko Coś wymyślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ja powinienem być :> tylko zakupię dzisiaj dętki nowe Ja sobie dojeżdzam do Mietkowa na rowerze więc jak ktoś chce jechać w grupie to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXOOO Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 A z Mietkowa jedziecie przez Tworzyjanów czy Wojnarowice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 przez Tworzyjanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXOOO Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 To ja bym się podczepił do was w Tworzyjanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Koło stacji benzynowej przy DK35 powinniśmy być 10.35-10.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXOOO Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 W zależności od autobusu będę czekał na was/mogę się spóźnić 5-10 minut. Dam jeszcze znać jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Jak jutro rano nie będzie padało to startuje ok 8:00 spod Factory(McDonald). W przypadku problemów/sporych opóźnień dołącze przy tej stacji benzynowej w tym Tworzyjanowie. Tel na wszelki wypadek 697-579-588 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 coś chyba wypad nędznie Wam się udał:] Myśmy się dziś z killerem Chaozz'em katowali zn hmm bardziej to on mnie zakatował razem jakieś 90km a ja osobiście 160km pozdrower wrocławska braci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 coś chyba wypad nędznie Wam się udał Dlaczego tak sądzisz? Wręcz przeciwnie, dla mnie jak najbardziej udany. Bynajmniej nie dlatego, że obyło się bez gleby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Dlaczego tak sądzisz? Wręcz przeciwnie, dla mnie jak najbardziej udany. Bynajmniej nie dlatego, że obyło się bez gleby. ponieważ jakoś tak cicho, nikt nic nie napisał, co jak gdzie kiedy z kim i po co;] Tobie się podobało a reszta ekipy??Był ktoś? Warto było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Zrobiłem dzisiaj wycieczkę na Ślężę ( do Mietkowa PKP ) . Tak z ciekawości jaką mieliście średnią na szczycie ? Czy komuś udało się przejechać po tych luźnych kamulcach na żółtym szlaku ? A jeśli tak to na jakich gumach - mnie 5 albo 6 razy zrzuciło z siodła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Czy komuś udało się przejechać po tych luźnych kamulcach na żółtym szlaku ? Mam nadzieję, że żółtym podjeżdżałeś od polany z dębem, a nie z tąpadła. Przejechać bez prowadzenia da się, ale nie za jednym razem. Zawsze parę razy zatrzymasz się z powodu owych luźnych kamieni, a ruszenie nie jest już takie proste. Nie sądzę, aby nawet opony 2,4 wiele tu pomogły. Dlatego właśnie jestem wielbicielem Raduni. Ślęża to wredny 'pagórek' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hm0 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Mam nadzieję, że żółtym podjeżdżałeś od polany z dębem, a nie z tąpadła. Przejechać bez prowadzenia da się, ale nie za jednym razem. Zawsze parę razy zatrzymasz się z powodu owych luźnych kamieni, a ruszenie nie jest już takie proste. Nie sądzę, aby nawet opony 2,4 wiele tu pomogły. Dlatego właśnie jestem wielbicielem Raduni. Ślęża to wredny 'pagórek' Da się podjechać na szczyt bez zatrzymywania ale trzeba jechać spokojnie, bez stawania na pedałach. Podjeżdżałem tam na oponach 1,9 i 2,1 (26"). Teraz mam 2,3 ale jeszcze ich na tamtym podjeździe nie sprawdzałem. Być może teraz jest gorzej ze względu na nawierzchnię naruszoną wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ta nawierzchnia jest gorsza z każdym rokiem . Ostatnio podjerzdrzałem na Kendach SBE i tylko raz mnie zrzuciło , wczoraj miałem Geax Mezcal i to nie było fajne . Wogóle to słabe opony na mokre kamienie , traciłem przyczepność nawet na odcinkach z kostką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Nocna jazda po Wrocławiu. Zaczynamy na Rynku, jedziemy wałami nad odrą aż do Wyspy Opatowickiej a potem dalej gdzie oczy Nas poniosą. Znak rozpoznawczy: czerwony rower i biały plecak Campusa. 21.00 Pomnik Fredry na Rynku Info ze spont.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 14 pod milenijką? kto chce ten chce - celu nie ma po prostu... jazda!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konlin Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 14 pod milenijką? kto chce ten chce - celu nie ma po prostu... jazda!!! O 9 to by mi pasowało żeby kilka godzin pokręcić, 14 to niestety za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 pobujaliśmy się z kolegą Thrawn'em po lasach, w drodze powrotnej znaleźliśmy qpę błota i spotkaliśmy koleżankę Saovine - podejrzewam że uderzyła do Wilczyna:) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.