pawel1315 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Możesz zdradzić jakieś szczegóły? Co do szczegółów to wszystko do ustalenia. Ja we wtorek mogę pojeździ, bo wypocznę. Z chęcią wjechałbym na Ślężę, ale to najlepiej z kimś, kto zna dobrze tamte okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Jak byłam na urlopie w Ustroniu, to spotkałam więcej szosowców, którzy śmigali po górach asfaltem niż ludzi z góralami, którzy woleli jednak bezdroża i zjazdy po kamieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Co do szczegółów to wszystko do ustalenia. Ja we wtorek mogę pojeździ, bo wypocznę. Z chęcią wjechałbym na Ślężę, ale to najlepiej z kimś, kto zna dobrze tamte okolice. Chętnie się wybiorę, bo na Ślęży rowerem nigdy nie byłem (najwyższe "góry" jakie odwiedziłem rowerem to Wzgórza Trzebnickie ). Niestety nie znam zbyt dobrze tych okolic (tylko mgliście kilka pieszych szlaków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Też bym się na Ślężę wybrała, ale to wszystko kwestia tego jak szybko by trzeba było jechać, jak za szybko jak na mnie, to ja się nie piszę - nie chcę spowalniać grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Spokojnie, znając życie to ja będę spowalniał przez te moje 2 tygodnie bez roweru. Ile to by wyszło mniej więcej kilometrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Coś ponad 100 km, ale z tego co widzę we wtorek będzie porządna ulewa... Więc z wypadu nici. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 http://pogodynka.pl/miasto.php?miasto=wroc%B3aw W środę ma już być pogodnie i nawet upału nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Za to jakie błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Prawdziwy biker ubiera błoto , może ten deszcz nie będzie taki ulewny, się jeszcze zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Prawdziwy biker ubiera błoto Przedwczoraj przytyłem wraz z rowerem chyba z 5 kg w błoto... Na razie podziękuję za zabawę w błocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ja lubię kałuże, ale błoto niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Wyszło słonko, może do błoto wyschnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 No i kicha, pogoda po prostu "wspaniała". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Tak zwana "z dupy" ale milo sie bawilo "w wojne" w padajacym deszczu skradanie rodem z predatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 A w Karpaczu i na Śnieżce pogoda super !!! Nie było palącego słońca, ani deszczu. Podobno wczoraj przez Karpacz przepływała woda Droga trochę mokra, ale nawet na oponach na suche warunki nie ślizgałem się. Mój czas w uphillu na Śnieżkę to 1h 20 min, 12 miejsce w M1 i 86 w OPEN. Nie jest źle, ale przydałoby się być w pierwszej 10 w kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Sam wjazd jest sukcesem, a co dopiero 12 miejsce . Planujecie jakiś wypad w tym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Paweł, ano od piątku tak lało, że myślałem, że Szklarska odpłynie (tam stacjonowałem)… Zresztą w niedzielę tez rano padało całkiem rześko, dopiero tuż przed startem zrobiło się w miarę pogodnie… Niestety nie widziałem cię ani na podjeździe, ani podczas grupowego zjazdu… Gratulacje za świetna pozycję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Też byłeś ?? Jak Ci poszło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Marazm ogarnął to forum, pora to zmienić. Cel: Ślęża i Radunia (z Mietkowa) Termin: sobota Trasa przez wieżycę z kilkoma ciekawszymi fragmentami + wzgórza oleszeńskie. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Umówiłem się z kolegami na Ślężę w piątek (jedziemy z Wrocławia Zachodniego do Mietkowa pociągiem), ale jeżeli nie wypali to pojadę z wami w sobotę. Ktoś wie, czy niebieski szlak z Sobótki na Ślężę jest przejezdny rowerem? Z tego co pamiętam, żółty to luźne kamienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hm0 Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Umówiłem się z kolegami na Ślężę w piątek (jedziemy z Wrocławia Zachodniego do Mietkowa pociągiem), ale jeżeli nie wypali to pojadę z wami w sobotę. Ktoś wie, czy niebieski szlak z Sobótki na Ślężę jest przejezdny rowerem? Z tego co pamiętam, żółty to luźne kamienie... Zapomnij. Od północnej strony najlepiej jest podjechać z Sobótki drogą Piotra Włosta (niebieski częściowo nią prowadzi) do żółtego szlaku prowadzącego z przełęczy Tąpadła na szczyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ale to w sobotę do mietkowa pociągiem dojechać czy normalnie asfaltem najpierw tam pojechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Widzę, że w sobotę odbędzie się wyjazd na Ślężę, na którą tak chciałem pojechać. Niestety w sobotę jadę do dziadków na roczek kuzynki i wrócę w niedzielę, więc weekend bez roweru... Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ale to w sobotę do mietkowa pociągiem dojechać czy normalnie asfaltem najpierw tam pojechać? Napisałem z Mietkowa, aby każdy miał wybór czy dojedzie pociągiem, czy rowerem. Ja wolę zostawić sobe więcej sił na teren. Start byłby o 10.15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nizm0 Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Również planuję wyjazd na Ślężę, lecz w ten weekend jadę w okolice Tarnowa, niestety nie mam nawet jak zabrać ze sobą roweru, a trasy tam na pewno były by fajne. Na Ślężę planujemy z kolegą wyjechać z Wrocławia, tylko jeszcze nie ustaliliśmy czy to będzie następny weekend (21-22) czy dopiero kolejny (28-29) Słyszałem że w weekend sporo ludzi się tam kręci i o przyjemnym wjeździe czy szybkim zjeździe można zapomnieć zdajcie relacje jak to będzie teraz będzie wyglądać abyśmy wiedzieli na co się szykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.