Saovine Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Oby więcej takich wyjazdów było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Mixing... Można śćiągnąć całą galerię... Teraz jestem w pracy i nie mam dostępu, ale jak będę w domu to cie poprowadzę... A galeria w oryginalnym rozmiarze jest jeszcze niepełna - wczoraj czasu zabrakło... Dzis doładuję resztę zdjęć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Sobotni slad. Widac tam jeden pkt z predkoscia ponad 100km/h Sie dzialo, kto nie byl niech zaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Mixing - żyjesz Ty tam po zderzeniu z konarem?Goi się to otarcie? Aha, i co z pedałami spd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Zyje, ale z jazda sie powstrzymam az zaczne chociaz troche przypominac czlowieka :/ Albo niech chociaz przestanie bolec. Cierpliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 To wracaj do zdrowia szybko. A ja wczoraj zrobiłam szybką rundkę nad Odrą. Uda mam wykończone, bolą nawet jak nimi nie ruszam, a na rowerze to dzisiaj ledwo do pracy dojechałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 dobrze żeśmy na pętle pojechali bo się tam widzę dziwne rzeczy działy ktoś coś dziś śmiga? doszły mnie słuchy o kąpieli na bajkale?? ktoś coś wie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Sobotni slad. Widac tam jeden pkt z predkoscia ponad 100km/h Sie dzialo, kto nie byl niech zaluje. Wszystko się zgadza tylko brakuje dwóch istotnych odcinków trasy! Mojej Chaozzowej pętli na Wilczynie i drugiej gubiącej uczestników w Lesie Bukowym w Trzebnicy także kogo nie było może sobie mniej więcej wyobrazić jaka była trasa... Wystarczy tyko porównać oba ślady gpsów Na Bajkał jedziemy, jedziemy jak kto chętny to około 16.30 na skrzyżowaniu Kurkowej i Dubios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Na Bajkał jedziemy, jedziemy jak kto chętny to około 16.30 na skrzyżowaniu Kurkowej i Dubios. chybaś ocipiał jak ja mam z krzyciej w mniej niż 30min dojechać mission impossible nie w tej temperaturze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 chybaś ocipiał jak ja mam z krzyciej w mniej niż 30min dojechać mission impossible nie w tej temperaturze:D dasz rade! najwyżej poczekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 tia pól drogi jechałem na flaku i spóźniłem się 3min:D tak czy owak pobiłem rekord przelotu z krzyckiej na kurkową - niecałe 25min a z powodu deszczu trip odwołany a impra przeniesiona do spiżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Cześć, nie macie na zbyciu może jakiejś średniej zębatki do korby-żeby pasowała do korby lx'a- za symboliczną złotówkę- wystarczy,żeby można było jeszcze trochę na niej pośmigać- w mojej poszedł jeden ząbek i teraz łańcuch skacze, co strasznie denerwuje podczas jazdy. na razie nie mam kasy na nową, więc szukam czegoś w zastępstwie... byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 moja ma zrobione jakieś 6tyś więc raczej się nie przyda;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 spoko, dzięki za odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konlin Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 tia pól drogi jechałem na flaku i spóźniłem się 3min:D Też dzisiaj złapałem gumę po drodze do pracy. Akurat zachciało mi się robić traskę treningową i utknąłem w połowie drogi między mostami Chrobrego i Jagielońskim. Z buta wróciłem na Brucknera i tam przebiegłem się w spd kilkadziesiąt metrów do autobusu z rowerem pod pachą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowiec77 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 sa jacys zjazdowcy we wrocławiu?? DH/FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Jacyś są, czasem widuję różnych z dwupółkami na Legnickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Tez zlapalem gume ale nie wiem kiedy. W niedziele wrocilem normalnie a dzis patrze i pusto z przodu. I sorki chlopaki za ''tripa'' ale przegralem z Morfeuszem. Next time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Zagubiona trasa z Evo. Tu tylko traske mozna zobaczyc, wszystkie statystyki sa nic nie warte bo trasa byla w polowie recznie skladana. Od poligonu to duzo terenu. Bardzo fajnie sie jechalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Hej! Czy są jacyś chętni na weekendowe rowerowanie w okolicach Wrocławia?? Jeśli tak to ja się chętnie przyłącze ale dopiero prawdopodobnie w Niedziele w godzinach najwcześniej 13. Będę oczywiście planował coś więcej niż tylko wałówa po Wrocławiu. Jeszcze napiszę coś dokładniej, może jutro bo jeśli zmienią mi się plany to i sobotę spędze rowerowo! Wszystkich chętnych już teraz zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Czy są jacyś chętni na weekendowe rowerowanie w okolicach Wrocławia?? są zawsze ale Ty planujesz, my jedziemy męczymy się wspólnie i wspólnie umieramy na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jak by ktoś się wybierał do Obornik na MTBO to pakujemy się ze znajomą do pociągu z dworca głównego PKP 9:31 i potem Mikołajów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 W sobotę do 14:00 w pracy siedzę... Niedziela wolna... Wnioski wyciągnijcie sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 chaozz?a średnia prędkość to .....? chętnię bym się z Wami wybrał ale śledząć Wasze poczynania trochę wymiękam,z drugiej strony trasy i towarzystwo jest bardzo interesujace.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jak by ktoś się wybierał do Obornik na MTBO to pakujemy do pociągu z dworca głównego PKP 9:31 Nie 9:31, a 9:30. Nie wprowadzaj kolegów w błąd, bo ktoś przyjedzie (jak zwykle) na ostatnią chwilę i pociągu nie zastanie Też jadę tym pociągiem. Co do jazdy to w sobotę i niedzielę odpadam. Ewentualnie w niedzielę jak będę wracał do wro z obornik to mogę do was dołączyć na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.