Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Mixing... Można śćiągnąć całą galerię... Teraz jestem w pracy i nie mam dostępu, ale jak będę w domu to cie poprowadzę...

A galeria w oryginalnym rozmiarze jest jeszcze niepełna - wczoraj czasu zabrakło... Dzis doładuję resztę zdjęć...

Sobotni slad.

Widac tam jeden pkt z predkoscia ponad 100km/h :D Sie dzialo, kto nie byl niech zaluje.

Wszystko się zgadza tylko brakuje dwóch istotnych odcinków trasy!

Mojej Chaozzowej pętli na Wilczynie i drugiej gubiącej uczestników w Lesie Bukowym w Trzebnicy

:) także kogo nie było może sobie mniej więcej wyobrazić jaka była trasa... Wystarczy tyko porównać oba ślady gpsów :D

Na Bajkał jedziemy, jedziemy jak kto chętny to około 16.30 na skrzyżowaniu Kurkowej i Dubios.

Cześć, nie macie na zbyciu może jakiejś średniej zębatki do korby-żeby pasowała do korby lx'a- za symboliczną złotówkę- wystarczy,żeby można było jeszcze trochę na niej pośmigać- w mojej poszedł jeden ząbek i teraz łańcuch skacze, co strasznie denerwuje podczas jazdy. na razie nie mam kasy na nową, więc szukam czegoś w zastępstwie... byłbym wdzięczny za pomoc ;)

tia pól drogi jechałem na flaku i spóźniłem się 3min:D

Też dzisiaj złapałem gumę po drodze do pracy. Akurat zachciało mi się robić traskę treningową i utknąłem w połowie drogi między mostami Chrobrego i Jagielońskim. Z buta wróciłem na Brucknera i tam przebiegłem się w spd kilkadziesiąt metrów do autobusu z rowerem pod pachą :)

Hej!

Czy są jacyś chętni na weekendowe rowerowanie w okolicach Wrocławia??

Jeśli tak to ja się chętnie przyłącze ale dopiero prawdopodobnie w Niedziele w godzinach najwcześniej 13.

Będę oczywiście planował coś więcej niż tylko wałówa po Wrocławiu.

Jeszcze napiszę coś dokładniej, może jutro bo jeśli zmienią mi się plany to i sobotę spędze rowerowo!

Wszystkich chętnych już teraz zapraszam!

Jak by ktoś się wybierał do Obornik na MTBO to pakujemy do pociągu z dworca głównego PKP 9:31

Nie 9:31, a 9:30. Nie wprowadzaj kolegów w błąd, bo ktoś przyjedzie (jak zwykle) na ostatnią chwilę i pociągu nie zastanie :)

Też jadę tym pociągiem.

Co do jazdy to w sobotę i niedzielę odpadam. Ewentualnie w niedzielę jak będę wracał do wro z obornik to mogę do was dołączyć na trasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...