Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Tu chyba nie ma o czym pisać. Milenijka godzina 16 zostały już ustalone, trasa na bajkał, ustalone.

Jest plan na pieczenie kiełbasek na ognisku później jeśli będą chętni...

Także wszyscy chętni na rozjazdówkę po wczoraj niech przyjadą, trasa już nie tak wymagająca ale zawsze znajdzie się parę ciekawych odcinków ;)

thx za jazdę dla koleżanki Saovine oraz kolegów Mix'a i Chaozz'a :) nie było ognicha ale na fragment meczu się załapałem a że mnie to nudzi to się zmyłem do domu a reszta pewnie jeszcze ogląda:) Wypad zaplanowany na Bajkał doszedł do skutku, było szutrowo, było po piachu, było podjazdowo ale delikatnie w sam raz żeby gnaty rozruszali co poniektórzy po wczoraj :icon_mrgreen:

ps i chyba widziałem Argusiola w okolicy zoo ok 20:30+

Też mi się wydawało, że Ciebie widziałem. Ale patrzę ktoś prowadzi rower - myślę niemożliwe żeby to Evo !

piwo piłem to prowadziłem:)

ps Chaozz dzięki za sprinty i pogonie :) nie ma to jak se depnąć powyżej 40 :) ale ten wyżyłowany to mnie wrewrwił, siadł ciul na koło ale chyba się urwał a tyś go dobił :icon_mrgreen:

Żyła ale mi fajną fotę zrobiłeś :)

Mam nadzieję że się jeszcze zobaczymy na kolejnych ustawkach (znaczy że Ci się podobało bo widziałem że bardzo dobrze sobie radziłeś mimo braku spd!)

No dzisiejszy wypad był pod hasłem: "choazz i Evo z ludzkimi twarzami" :):D

Tępo powolne, traska niewymagająca, atrakcje typu prawie kąpiele w Bajkale i mecz w letnim barze! Do tego parę interesujących odcinków i kilka trudniejszych na przełaj przez łąki i lasy spowodowanych głównie powodzią ale jadąc z nami trzeba się liczyć że idylla nie trwa wiecznie :D

Mixing mam nadzieje że wszystko ok?! Liczę na to że nie zrazisz się do roweru przez ten incydent, bo była by to za wielka szkoda :) i liczę na Ciebię na kolejnych wyprawach!!!

Pozdrawiam wszystkich rowerowców z wrocławskiego fr do zobaczenia następnym razem!

Zrazic sie nie zraze. Ale qwa liczylem ze pech mnie juz opuscil :/

Z nosem jest troche gorzej niz to sie wczoraj wydawalo, pewnie adrenalina dzialala. W sumie to noc wyszla przelezana a nie przespana. :rolleyes:

Pare dni sobie odpuszcze bo raz ze troche boli a dwa to bede odstraszal plec piekna.

Trzeba sie tez troche inaczej odzywiac bo powera to wczoraj nie bylo, az do czasu batonow i napoju.

Trasa spoko i wyszlo na jaw ze Chaozz nie zna jednego miejsca ktore moglby znac :) Bede musial go tam zabrac.

Sobota to bylo mistrzostwo swiata, i czekamy na foteczki.

Mixing - wracaj szybko do zdrowia i nie zniechęcaj się :rolleyes:

Mnie wczoraj komary pożarły. Całe ciało mam pogryzione.

Może next time ominiemy tereny, które długo w wodzie stały, bo tam niemilosiernie śmierdzi i komarów jest plaga.

Ja również wszystkim bardzo dziękuję za sobotnią wyprawę... W moim stanie chwilami wysiadałem (mam nadzieję, że nie spowalniałem za bardzo grupy i weźmiecie mnie ze sobą na następny wyjazd... :rolleyes:

jeżeli mogę to proszę o przesłanie fotek... GG: 5874036

pozdrawiam wszystkich

miras74

Ja też chciałem podziękować za wycieczkę sobotnią. Trasa super, organizacja jeszcze lepsza. :)

Chaozz dętkę mi oddasz, jak mi będzie potrzebna na trasie :D

Dzięki wielkie jeszcze raz wszystkim i do zobaczenia w przyszłym sezonie.

Ja też chciałem podziękować za wycieczkę sobotnią. Trasa super, organizacja jeszcze lepsza. :)

Chaozz dętkę mi oddasz, jak mi będzie potrzebna na trasie :P

Dzięki wielkie jeszcze raz wszystkim i do zobaczenia w przyszłym sezonie.

Ok! tylko się pojawiaj "góralu" :D i upominaj!

Sprawdziłem to maxxis :D

Widzę po avatarze że podobnej muzyki słuchamy na sepulturę się nie wybierasz może?

Moze glupie pytanie, ale moj obecny stan je usprawiedliwa (ale to wygodna wymowka).

Czy zeby sciagnac zdjecia w org rozmiarze musze klikac w kazde czy jest tam gdzies ukryty link do sciagniecia wszystkiego za jednym zamachem ?

EDIT:

Tyle miejsca w kadrze a dwa tajniaki sie na grupowym zabunkrowaly :D

Czy jakas grupa regionalna moze nam teraz podskoczyc :icon_mrgreen::)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...