Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

O 7 to powinniśmy ruszyć. Nie wiem co to za zwyczaj aby czekać 15 min, góra 5 min i koniec.

Wiesz, że możesz sie spóźnić - przyjedź wcześniej.

Popieram w całej rozciągłości... Decydujesz się na udział w jeździe grupowej to nie licz, że grupa będzie czekać, gdyż ty masz problem z wyrobieniem się...

Co innego na trasie, jak sił zabraknie - wtedy grupa czeka...

Takie są niepisane zasady każdej ustawki grupowej (nie tylko rowerowej)...

Tel moze sie przydac w razie awarii roweru (dojazd rano) lub na przyklad jak ktos zostanie z tylu i nikt nie zauwazy, itd.

Krzywda mi sie nie stanie jak podam :icon_lol:

A dlaczego czekac ? Np. rzeczona wczesniej awaria roweru i milion innych rzeczy. Nastapnym razem mozna podac godzine 6.45 majac na mysli wyjazd o 7.

Tel rozwiazuje wszystkie problemy. No i jak juz zdecydowalismy sie na wieksza ilosc osob to jednak te kilka minut mozna poswiecic na zebranie ekipy. A spoznianie sie to nawet prezydent mial we krwi :D

:icon_question:

To proszę się wpisać kto na pewno będzie, wtedy unikniemy bezsensownego czekania... Sprawdzimy obecność i ruszamy! :)

czasu mamy dużo więc można będzie zrobić kilka krótszych lub dłuższych przerw na wzajemne poznanie się i obgadanie różnych

spraw i zaplanowanie kolejnych ewentualnych wyjazdów. Mam nadziej że frekwencja dopisze! Pozdrowienia!

Jutro o 7 rano pod mostem milenijnym się widzimy!!!

1. Chaozz

2. inhibitor

3.Saovine

4. evo07 vel robson

nazwijcie mnie ciulem ale na integrację nie mam ochoty:D

jaro??napisz że będziesz?? skoro ja jadę to Ty też przytachaj dupę :) szkoda że nie ma Thrawn'a :)

ale pamiątkowe foto do wrzuty na foruma must B :)

Lista obecności raczej nam duża nie da z racji tego ogłoszenia na reakcji...

tam jest 14 osób, a wątpie żeby to były osoby tylko z forum.

Wystarczy jak poczekamy te 10 minut. W sam raz, żeby chwilkę pogadać :icon_wink:

Widzę, że wszystkie ustawki mnie mijają... A ja ciągle w trasie. Nawet nie zdążam rozpakować torby bo znów kolejny wyjazd. Było już tak 2 razy i dziś w nocy trzeci mnie czeka... Ale 2 pierwsze tygodnie wakacji spędzone na rowerze. Teraz morze i odpoczynek, bo w aucie nie mam miejsca na rower.

Powodzenia.

Siema, jestem nowy na forum ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jutro.

Ano siema!

No nie wiem... bez wkupnego to się nie pokazuj :)

evo07: nie dźwigaj sprzętu. Jutro będzie strasznie gorąco, więc ognicho raczej odpada. Prawdopodobnie będziemy wracać około południa/popołudniu i chcesz palić w takim skwarze? :)

Ja już w Kędzierzynie - Koźlu...

Niestety w drodze powrotnej upał nas wykończył... Samo południe, trzydzieści kilka stopni... Nawet lody nie pomogły... Ale i tak było fajnie... Dzieki wszystkim za wspólnego tripa, mimo początkowego pogubinia się w Lesie Osobowickim...

Kogo nie było nieh żałuje... Stracił okazję poznania 15 osób... Takiej ustawki jeszcze nie było...

Ja niestety pogubiłem się w ostatnim lesie i wracałem samotnie do Wro. Upał rzeczywiście był masakryczny ale jakoś dałem radę na skróty przez autostradę. No i przez to brakło mi 3 km do setki :) Chrząstawę też już sobie odpuściłem.

Również dziękuję wszystkim przybyłym za tripa i mam nadzieję na następny raz.

Ja niestety pogubiłem się w ostatnim lesie i wracałem samotnie do Wro. Upał rzeczywiście był masakryczny ale jakoś dałem radę na skróty przez autostradę. No i przez to brakło mi 3 km do setki :) Chrząstawę też już sobie odpuściłem.

Również dziękuję wszystkim przybyłym za tripa i mam nadzieję na następny raz.

Stary gdzieś ty się podział?? Zjeździłem za tobą cały Las Bukowy... dopiero później trafiliśmy na jakąś poszlakę od pary z dzieckiem ale mówili że widzieli Ciebie 20 minut wcześniej... Szkoda że nie wróciłeś w miejsce w którym reszta ekipy biwakowała... Ale ogólnie chyba zadowoleni byliście??? Wiem że trasa była troszkę wymagająca ale nie było chyba aż tak źle :unsure: Upał faktycznie dawał się ostro we znaki!!!

Cieszę się z takiej frekwencji i mam nadzieję że na kolejnych wyjazdach będzie równie liczna ekipa.

Pozdrawiam

Ps. Inhibitor już czekam na foty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...